GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > xtc2cliP

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-12-2016, 10:30   #1 (permalink)
No Life Poster
 
ali_imran's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: India
Posts: 1,997
Member: 481609
Status: Offline
Sonork: 100.1659889
Thanks Meter: 366
htc desire no netwok


htc 610 after unlock no network
i try to flash after flash still no network
how to fix it?
  Reply With Quote
Old 12-12-2016, 14:46   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jun 2015
Posts: 6,556
Member: 2416253
Status: Offline
Thanks Meter: 4,160
Hello,

Post complete model ID, and check frequencies on Phone Scoop for example.
  Reply With Quote
Old 01-12-2017, 15:18   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jun 2004
Location: MACEDONIA
Posts: 1,859
Member: 67805
Status: Offline
Thanks Meter: 352
I have Desire 610 with no network and no wifi. I make unlock and no network. *******r claim that phone was OK. Imei is OK and baseband info is OK
I make all operation with phone like s-off, writeing same imei, super cid, relock, 5 times flashed with ruu from support
Any help what to try?

Here is fastboot info

Code:
Reading information...
Using Fastboot mode...
Reading common information
(bootloader) version: 0.5
(bootloader) version-bootloader: 3.19.0.0000
(bootloader) version-baseband: 1.101.1221.19.1029
(bootloader) version-cpld: None
(bootloader) version-microp: None
(bootloader) version-main: 1.52.1540.7
(bootloader) version-misc: PVT SHIP S-ON
(bootloader) serialno: SH47RWT03623
(bootloader) imei: 356821052928354
(bootloader) imei2: Not Support
(bootloader) meid: 00000000000000
(bootloader) product: a3_ul
(bootloader) platform: hTCBmsm8226
(bootloader) modelid: 0P9O20000
(bootloader) cidnum: HTC__032
(bootloader) battery-status: good
(bootloader) battery-voltage: 0mV
(bootloader) partition-layout: Generic
(bootloader) security: on
(bootloader) build-mode: SHIP
(bootloader) boot-mode: FASTBOOT
(bootloader) commitno-bootloader: 305ac5ac
(bootloader) hbootpreupdate: 11
(bootloader) gencheckpt: 0
all: Done!
Execution time is 10(ms)
Reading secure flag information
... (bootloader) secure_flag: 3
OKAY
Execution time is 0(ms)
Reading CID information
... (bootloader) cid: HTC__032
OKAY
Execution time is 0(ms)
Reading MEID information
... (bootloader) meid: 00000000000000
OKAY
Execution time is 0(ms)
Read information completed.
here is pic when I make some operation:

  Reply With Quote
Old 01-12-2017, 17:09   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jun 2015
Posts: 6,556
Member: 2416253
Status: Offline
Thanks Meter: 4,160
Lock it back and give it to customer, if he claims it was ok before unlocking...

What about wifi - does it see networks and just don't connect? Or not detect networks at all? Are there any sights that the phone was opened?
  Reply With Quote
Old 01-12-2017, 18:05   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jun 2004
Location: MACEDONIA
Posts: 1,859
Member: 67805
Status: Offline
Thanks Meter: 352
I can't even activate wifi, only stay at OFF. Can read simcard but no network, no dial answer from 112 no network found from manual searching
Customer claim but I see in fastboot that is S-OFF before I do anything, and they are not S-OFF from factory
  Reply With Quote
Old 01-13-2017, 00:27   #6 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jun 2004
Location: MACEDONIA
Posts: 1,859
Member: 67805
Status: Offline
Thanks Meter: 352
I also noticed that some times when I put in fastboot or hboot lcd goes blue and restart phone
  Reply With Quote
Old 05-18-2017, 09:12   #7 (permalink)
No Life Poster
 
zaskar's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: POland
Posts: 685
Member: 60746
Status: Offline
Thanks Meter: 53
Hi
I have the same problem.
Phone was checked before unlock and was fine.

Now after unlock process = no network at all

ps.
wifi is ok
  Reply With Quote
Old 12-07-2021, 13:46   #8 (permalink)
No Life Poster
 
Dr_Wolodya's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Ukraine
Age: 43
Posts: 2,705
Member: 75408
Status: Offline
Thanks Meter: 1,166
I have the same problem with Dersire 610 - no network, wifi work fine. Baseband present, IMEI native. Flash with RUU several times.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 09:33.



Powered by Searchlight © 2022 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2022 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.13629 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO