GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > HTC > HTC & PDA WM( With Touchscreen)

HTC & PDA WM( With Touchscreen) HTC, I-mate, Qtek, HP, Hitachi, and many other Pocket PC windows CE base devices

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-12-2008, 15:24   #1 (permalink)
No Life Poster
 
sameenshah123's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: South Africa/Pakistan
Posts: 2,180
Member: 619308
Status: Offline
Sonork: 100.1591829
Thanks Meter: 243
How to reset htc kais(130)


sir i have on HTC (KAIS 130) PLZ ANY ONE TELL ME HOW HARD RESET. IT. I NEED URGENT HELP PLZ DONT IGNORE IT
I CHECK THREAD. THAT SHOWS ALL HERD RESET BUT COULDEN FIND THERE ABOUT HTC KAIS 130 HARD REST. PLZ HELP
NEED URGENT HELP FROM ANY ONE WHO KNOW EXACT PROCEDURE .
  Reply With Quote
Old 12-12-2008, 17:22   #2 (permalink)
Freak Poster
 
mouradsamsung's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: TUNISIA
Posts: 228
Member: 208914
Status: Offline
Thanks Meter: 396
just download this software to reset it !!

http://forum.gsmhosting.com/vbb/showthread.php?t=647292
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to mouradsamsung For This Useful Post:
Old 12-12-2008, 17:28   #3 (permalink)
Freak Poster
 
mouradsamsung's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: TUNISIA
Posts: 228
Member: 208914
Status: Offline
Thanks Meter: 396
* Press and hold both soft keys
* Using a stylus, press and hold the soft reset button at the bottom of the phone
* Keep all three buttons pressed until the keypad lights turn off and then flash
* Release the soft reset button while still pressing the soft keys
* Let go of the two soft keys once the message "This operation will delete all your personal data, to manufacturer default" appears on screen
* Finally, press the green call button to perform the hard reset, or press other key to cancel
  Reply With Quote
The Following 4 Users Say Thank You to mouradsamsung For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 12-12-2008, 17:54   #4 (permalink)
No Life Poster
 
sameenshah123's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: South Africa/Pakistan
Posts: 2,180
Member: 619308
Status: Offline
Sonork: 100.1591829
Thanks Meter: 243
Quote:
Originally Posted by mouradsamsung View Post
* Press and hold both soft keys
* Using a stylus, press and hold the soft reset button at the bottom of the phone
* Keep all three buttons pressed until the keypad lights turn off and then flash
* Release the soft reset button while still pressing the soft keys
* Let go of the two soft keys once the message "This operation will delete all your personal data, to manufacturer default" appears on screen
* Finally, press the green call button to perform the hard reset, or press other key to cancel
sir i did try ur method. but not sucessed. htc just get switch on. plz help htc is on and shoing password. and i press 2 soft keys+reset button and htc just statr normal not showing any message. that ask to reset device.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to sameenshah123 For This Useful Post:
Old 12-12-2008, 22:58   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2005
Location: United Kingdom
Age: 51
Posts: 164
Member: 118959
Status: Offline
Thanks Meter: 6
Do what i did

Use 2 pens to hold down the soft keys and then press soft reset with stylus or get someone else to soft reset it while you hold the soft keys with the pens.

I tried for hours with my fingers before I did it with the pens,

hope this helps
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to sam-man For This Useful Post:
Old 12-13-2008, 19:59   #6 (permalink)
No Life Poster
 
sameenshah123's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: South Africa/Pakistan
Posts: 2,180
Member: 619308
Status: Offline
Sonork: 100.1591829
Thanks Meter: 243
i did it and its working 1000000000000% thanks for help
  Reply With Quote
Old 05-31-2009, 17:42   #7 (permalink)
Freak Poster
 
binthabit's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Dar-es-salaam
Posts: 348
Member: 187686
Status: Offline
Sonork: GHANIM
Thanks Meter: 48
me to bro i test it working 100%thanks allot bro
  Reply With Quote
Old 09-08-2010, 14:37   #8 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 150
Member: 450402
Status: Offline
Thanks Meter: 14
thanks its working....
  Reply With Quote
Old 01-22-2011, 09:38   #9 (permalink)
Freak Poster
 
Bilal1984's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: searching
Age: 36
Posts: 215
Member: 1404229
Status: Offline
Sonork: 100.1612419
Thanks Meter: 44
its working 100%.if u r having trouble turn ur phone on and then hard reset ur phone
  Reply With Quote
Old 05-17-2012, 13:32   #10 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 118
Member: 666992
Status: Offline
Thanks Meter: 8
working 1000/100 thanks
  Reply With Quote
Old 05-23-2012, 14:08   #11 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 7
Member: 243390
Status: Offline
Thanks Meter: 0
sam-man you are perfect tanks a lot
  Reply With Quote
Old 01-15-2013, 19:49   #12 (permalink)
No Life Poster
 
>>PakFones<<'s Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: My Computer
Posts: 1,302
Member: 553178
Status: Offline
Sonork: 100.1592454
Thanks Meter: 948
Donate money to this user
Thanks so much this method is tested and working 100% i also tried many time before but no success so left phone after power off and picked after half hr approx then i pressed left and right soft keys and turned on the phone so this sow me the data eras message. conformed with green dial key and done.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
how to qtek htc innovation hard reset? syl phone HTC & PDA WM( With Touchscreen) 11 04-29-2014 10:28
how to unlock HTC innovation and hard reset. plz sameenshah123 HTC & PDA WM( With Touchscreen) 16 05-29-2013 13:02
how to reset s710 htc there no reset key aslam papaiya HTC & Smartphones ( WM Without Touch) 1 01-09-2009 18:28
how to reset an innovation HTC Pand100 pls ? monsterpassword HTC & PDA WM( With Touchscreen) 0 01-09-2008 15:38


All times are GMT +1. The time now is 01:48.



Powered by Searchlight © 2021 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2021 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.24983 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO