GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > HTC > HTC & PDA WM( With Touchscreen)

HTC & PDA WM( With Touchscreen) HTC, I-mate, Qtek, HP, Hitachi, and many other Pocket PC windows CE base devices

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-17-2009, 13:23   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 610
Member: 82236
Status: Offline
Thanks Meter: 583
Htc blac 100 unlock


Any body knows how to unlock HTC blac100 , which is locked to un ORANGE network
  Reply With Quote
Old 10-17-2009, 13:53   #2 (permalink)
No Life Poster
 
.:SUBRATA:.'s Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Bangladesh
Age: 42
Posts: 5,925
Member: 319447
Status: Offline
Thanks Meter: 4,949
Buy unlock code from code supplier,

or contact with

http://www.htc-unlocks.com/
  Reply With Quote
Old 10-17-2009, 14:01   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2009
Location: No location
Posts: 493
Member: 1120374
Status: Offline
Thanks Meter: 67
Any one knows how to unlock htc motto q?
  Reply With Quote
Old 10-17-2009, 14:06   #4 (permalink)
No Life Poster
 
.:SUBRATA:.'s Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Bangladesh
Age: 42
Posts: 5,925
Member: 319447
Status: Offline
Thanks Meter: 4,949
Quote:
Originally Posted by ATUGA View Post
Any one knows how to unlock htc motto q?
as i already replied to above poster.

Buy code from Service Provide/Code Supplier.
  Reply With Quote
Old 10-18-2009, 12:38   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 610
Member: 82236
Status: Offline
Thanks Meter: 583
Quote:
Originally Posted by .:SUBRATA:. View Post
Buy unlock code from code supplier,

or contact with

http://www.htc-unlocks.com/
Thanks i will try with code supplier
  Reply With Quote
Old 02-28-2010, 21:12   #6 (permalink)
Freak Poster
 
shd_ndm's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 240
Member: 122893
Status: Offline
Thanks Meter: 15
HTC blac100 hd i need english rom subrata sir
  Reply With Quote
Old 03-01-2010, 05:30   #7 (permalink)
No Life Poster
 
.:SUBRATA:.'s Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Bangladesh
Age: 42
Posts: 5,925
Member: 319447
Status: Offline
Thanks Meter: 4,949
Quote:
Originally Posted by shd_ndm View Post
HTC blac100 hd i need english rom subrata sir
Bunch of BlackStone rom posted by me long time ago

http://forum.gsmhosting.com/vbb/showthread.php?t=813008
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Htc blac 100 unlock done:::::: SAHEB FuriousGold 1 02-19-2010 15:46
HTC BLAC 100 UNLOCK possible ? telecomindia Seking Server 1 11-01-2009 10:01
HTC BLAC 100 UNLOCK possible ? telecomindia HTC CODE WORLDWIDE 1 10-22-2009 18:12


All times are GMT +1. The time now is 18:10.



Powered by Searchlight © 2024 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2023 -
Page generated in 0.14583 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO