GSMSERVER GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > HTC > HTC & PDA WM( With Touchscreen)

HTC & PDA WM( With Touchscreen) HTC, I-mate, Qtek, HP, Hitachi, and many other Pocket PC windows CE base devices

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-20-2010, 09:26   #31 (permalink)
No Life Poster
 
vrepair's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: in the center of the heart
Posts: 963
Member: 46125
Status: Offline
Thanks Meter: 59

can any one help me to unlock t-mobile MDA BASIC for free


wbr
  Reply With Quote
Old 01-20-2010, 15:28   #32 (permalink)
No Life Poster
 
vrepair's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: in the center of the heart
Posts: 963
Member: 46125
Status: Offline
Thanks Meter: 59
hello subrata..now any free unlocker to unlock T-MOBILE MDA BASIC ?


wbr
  Reply With Quote
Old 01-20-2010, 15:44   #33 (permalink)
No Life Poster
 
.:SUBRATA:.'s Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Bangladesh
Age: 38
Posts: 5,929
Member: 319447
Status: Offline
Thanks Meter: 4,946
isn't quite early to ask about ?

do u got this unit in hand ?

PS : No free unlocker for now. only via code.
  Reply With Quote
Old 01-21-2010, 10:52   #34 (permalink)
No Life Poster
 
cellsolution's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Ahmedabad, Gujarat
Age: 42
Posts: 714
Member: 121078
Status: Offline
Sonork: 100.1590676
Thanks Meter: 289
Thumbs up

Or u can rush hear too offcourse as subrata told not free .............
  Reply With Quote
Old 01-24-2010, 11:35   #35 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2007
Location: Birmingham United Kingdom
Age: 32
Posts: 192
Member: 442749
Status: Offline
Thanks Meter: 16
I want to unlock windows mobile pocket PC Xda lli but how i can do unlock? please give me some hints... guys... i will be thakful...
  Reply With Quote
Old 01-25-2010, 04:34   #36 (permalink)
No Life Poster
 
.:SUBRATA:.'s Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Bangladesh
Age: 38
Posts: 5,929
Member: 319447
Status: Offline
Thanks Meter: 4,946
Quote:
Originally Posted by asghar_khan870 View Post
I want to unlock windows mobile pocket PC Xda lli but how i can do unlock? please give me some hints... guys... i will be thakful...
Download xdadev_all_unlock-v1.6_138.exe

put into phone and execute, you will see magic
  Reply With Quote
Old 01-26-2010, 10:14   #37 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 915
Member: 346148
Status: Offline
Thanks Meter: 25
htc elf0100

hi
when i try to enter unlock code on elf0100
it say you try to enter code 15 times please wait
is there any way to reset it

thks

ben
  Reply With Quote
Old 01-26-2010, 13:11   #38 (permalink)
No Life Poster
 
.:SUBRATA:.'s Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Bangladesh
Age: 38
Posts: 5,929
Member: 319447
Status: Offline
Thanks Meter: 4,946
Quote:
Originally Posted by zahaf View Post
hi
when i try to enter unlock code on elf0100
it say you try to enter code 15 times please wait
is there any way to reset it

thks

ben
Please readout about UNL Unlocker.

now you have 2 options.

Put a non accepted sim and wait till phone asks for code. or buy an UNL unlocker and done you are
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to .:SUBRATA:. For This Useful Post:
Old 01-26-2010, 14:31   #39 (permalink)
No Life Poster
 
vrepair's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: in the center of the heart
Posts: 963
Member: 46125
Status: Offline
Thanks Meter: 59
ok subrata how much for the code 2 pcs in hand

quote me the price for T-MOBILE MDA BASIC TO BE UNLOCKED


WBR
  Reply With Quote
Old 01-27-2010, 04:49   #40 (permalink)
No Life Poster
 
.:SUBRATA:.'s Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Bangladesh
Age: 38
Posts: 5,929
Member: 319447
Status: Offline
Thanks Meter: 4,946
Quote:
Originally Posted by vrepair View Post
ok subrata how much for the code 2 pcs in hand

quote me the price for T-MOBILE MDA BASIC TO BE UNLOCKED


WBR
For your kind information.

I m not here to sale codes or bla bla.

we ve something below

Software or online Server Products
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to .:SUBRATA:. For This Useful Post:
Old 02-01-2010, 12:37   #41 (permalink)
No Life Poster
 
..::My3gtech::..'s Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Mobile solution at Pak_Lahore
Age: 42
Posts: 981
Member: 158032
Status: Offline
Thanks Meter: 331
Hello sir kindly tell about the real story that how can we unlock hp iPAQ h6315 unlock from t-mobile... if we have a sim card can we send request to network provider to gave us unlock code or they have to charge for unlock code????
  Reply With Quote
Old 02-01-2010, 13:57   #42 (permalink)
No Life Poster
 
.:SUBRATA:.'s Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Bangladesh
Age: 38
Posts: 5,929
Member: 319447
Status: Offline
Thanks Meter: 4,946
Quote:
Originally Posted by omairbutt786 View Post
Hello sir kindly tell about the real story that how can we unlock hp iPAQ h6315 unlock from t-mobile... if we have a sim card can we send request to network provider to gave us unlock code or they have to charge for unlock code????
No, they will not send you code for free.

in order to ask for unlock code. you have to go their office physically. tell them you are flying outside. and ask them to unlock your phone. they will ck your time duration of usage. if its rite time to unlock then they will for free. other wise they might ask charge for unlock code
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to .:SUBRATA:. For This Useful Post:
Old 02-04-2010, 12:22   #43 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 12
Member: 725124
Status: Offline
Sonork: what?
Thanks Meter: 4
is there an unlock code for the XDA argon..... htc pand 100 ?
thank you for your help.
  Reply With Quote
Old 02-04-2010, 12:30   #44 (permalink)
No Life Poster
 
.:SUBRATA:.'s Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Bangladesh
Age: 38
Posts: 5,929
Member: 319447
Status: Offline
Thanks Meter: 4,946
Quote:
Originally Posted by pedrothefish View Post
is there an unlock code for the XDA argon..... htc pand 100 ?
thank you for your help.
No free unlock code here.

please ck thread title.
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to .:SUBRATA:. For This Useful Post:
Old 02-06-2010, 04:46   #45 (permalink)
No Life Poster
 
umarmsn's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: chennai
Age: 34
Posts: 5,439
Member: 616909
Status: Offline
Sonork: 1672125
Thanks Meter: 641
i got diamond unlocking software but i dont know procedure.can do help?
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Unlocking 5190 Ryu Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 23 01-07-2018 16:14
$50 Reward for unlocking my 6150!!! TheDon Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 5 03-23-2015 14:21


All times are GMT +1. The time now is 11:05.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.34941 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO