GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Special Solutions / Services / WebShop > Miracle Team > Falcon Box by Miracle Team

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-10-2016, 16:17   #1 (permalink)
No Life Poster
 
ghacks's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: ***** Taste Good
Age: 37
Posts: 3,945
Member: 1196914
Status: Offline
Sonork: 100.1667938
Thanks Meter: 1,589
Donate money to this user
Thumbs up LG LS675 problem how to enable diag(replied)


i want to know if falcon can unlock and how i can enable diag when i make dial ##3324# i don't know the code msl. now how i can enable port if i don't know the code msl.
  Reply With Quote
Old 07-11-2016, 07:38   #2 (permalink)
No Life Poster
 
chinchik's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Emmc & Ufs Chips
Age: 39
Posts: 28,541
Member: 145494
Status: Offline
Sonork: 100.111656
Thanks Meter: 18,376
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by ghacks View Post
i want to know if falcon can unlock and how i can enable diag when i make dial ##3324# i don't know the code msl. now how i can enable port if i don't know the code msl.
277634#*# try with this code
  Reply With Quote
Old 07-11-2016, 08:11   #3 (permalink)
No Life Poster
 
ghacks's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: ***** Taste Good
Age: 37
Posts: 3,945
Member: 1196914
Status: Offline
Sonork: 100.1667938
Thanks Meter: 1,589
Donate money to this user
Talking u wrong

Quote:
Originally Posted by chinchik View Post
277634#*# try with this code
the code not work for phone cdma sprint
  Reply With Quote
Old 02-09-2021, 10:05   #4 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2021
Location: Lagos
Age: 30
Posts: 2
Member: 2980274
Status: Offline
Thanks Meter: 0
hello pls how can enable port checker test or DIAG port on LG 675 ?
  Reply With Quote
Old 02-09-2021, 10:06   #5 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2021
Location: Lagos
Age: 30
Posts: 2
Member: 2980274
Status: Offline
Thanks Meter: 0
hello pls how can enable port checker test or DIAG port on LG 675 ?
  Reply With Quote
Old 02-09-2021, 15:13   #6 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2020
Location: cuba
Posts: 19
Member: 2943188
Status: Offline
Thanks Meter: 8
Hi

__________5689#*mod# ------------------
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 03:21.



Powered by Searchlight © 2021 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2021 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.12579 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO