GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-29-2015, 22:07   #1 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Location: infinity-box
Posts: 20,634
Member: 1043909
Status: Offline
Thanks Meter: 44,218
Infinity-Box Dongle - information for Users and Resellers


Dear Friends,

From now you can order new Dongle: Infinity-Box Dongle

Dongle package included:
- Smart-Card
- Smart-Card-Reader
- No cables, No boxes
- "Main Infinity-Box Software" - include all previous versions, pinouts, updates etc.
- "Chinese-Miracle 2" software - MTK/MediaTek + SPD/Spreadtrum + RDA/Coolsand + RKT/RockChip
- Support policy is the same as for Main Infinity-Box - 1 year of Support/Updates included in price, after that its a subject for yearly renew

or or similar Card-Reader.


Estimated price:

- Infinity-Box - Price-list


Test reports:

- Successfully unlocked/repaired phones by Infinity-Box
- http://forum.gsmhosting.com/vbb/f296...iatek-1862422/
- http://forum.gsmhosting.com/vbb/f296...dtrum-1862960/
- Chinese Miracle-2 (Test Version) Reports: RDA/Coolsand
- http://forum.gsmhosting.com/vbb/f296...-chip-1999852/


Resellers are welcome: [email protected]

Last edited by InfinitySupport; 10-19-2015 at 23:18.
  Reply With Quote
The Following 25 Users Say Thank You to YellowBoss For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 05-01-2015, 00:50   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Rui Romano's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Location: PT
Posts: 678
Member: 1919025
Status: Offline
Sonork: 100.1657804
Thanks Meter: 264
Donate money to this user
keep this good work and make it possible to activate this on best dongle as soon as possible because it's a great tool and with just a card we will be able to use several from your great tools and some other more as DC, etc...
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Rui Romano For This Useful Post:
Old 05-01-2015, 09:48   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2015
Posts: 158
Member: 2385357
Status: Offline
Sonork: 100.002837
Thanks Meter: 8
yes agree
activation for infinity nokia to Chinese-Miracle 2
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to A10JQK For This Useful Post:
Old 05-02-2015, 18:31   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Momin_Telecom's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: Gsm Hosting (INDIA)
Posts: 2,601
Member: 1478271
Status: Offline
Sonork: 100.1608386
Thanks Meter: 1,440
Donate money to this user
we are waiting for long time in infinity best/CDMA
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Momin_Telecom For This Useful Post:
Old 05-02-2015, 20:45   #5 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Location: infinity-box
Posts: 20,634
Member: 1043909
Status: Offline
Thanks Meter: 44,218
Quote:
Originally Posted by Momin_Telecom View Post
we are waiting for long time in infinity best/CDMA
Hello,

We are working in this direction but we must solve some technical issues.

As you know our project is 10 years old and we must make 100% compatible system with all Boxes/Dongles.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to YellowBoss For This Useful Post:
Old 05-07-2015, 06:36   #6 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Dec 2013
Location: India
Posts: 1,674
Member: 2082450
Status: Offline
Thanks Meter: 1,231
Hello to all.....

I m a user of infinity best and very much satisfied with this product.

Now want to use infinity CM2.
But as the team has released the new dongle.....

I have a few questions?

1 First year activation free?
2 how to service with old model phone that require RX and TX?
3 Does we need separate pin finder adaptor to buy, or it can work with other box like volcano/miracle box as pin finder?
4 What is the contents of the CM2 dongle, i.e any chinese jigs, cable.... etc?
5 The last one, can u say whether this activation (CM2) can be done to Infinity best?
  Reply With Quote
The Following 4 Users Say Thank You to chandanps18 For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 05-07-2015, 06:43   #7 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Location: infinity-box
Posts: 20,634
Member: 1043909
Status: Offline
Thanks Meter: 44,218
Quote:
Originally Posted by chandanps18 View Post
Hello to all.....

I m a user of infinity best and very much satisfied with this product.

Now want to use infinity CM2.
But as the team has released the new dongle.....

I have a few questions?

1 First year activation free?
2 how to service with old model phone that require RX and TX?
3 Does we need separate pin finder adaptor to buy, or it can work with other box like volcano/miracle box as pin finder?
4 What is the contents of the CM2 dongle, i.e any chinese jigs, cable.... etc?
5 The last one, can u say whether this activation (CM2) can be done to Infinity best?
Hello,
1. Yes
2. Use any kind of Rx/Tx UART cable, f.e. any kind of boxes/hardware that you already have
3. Yes, you can use other boxes/hardware.
Example and instruction: http://server1.infinity-box.com/down...ion_device.pdf
4. Dongle = Smart-Card + Smart-Card Reader. Cables is not included.
5. Can not tell you exact time, we have to solve some technical issues. Its not so hard but this process require some time.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to YellowBoss For This Useful Post:
Old 05-07-2015, 06:46   #8 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 24
Member: 1431853
Status: Offline
Thanks Meter: 4
after jailbreak ios 6.1.3 with snowbreeze "no service"????????
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to malikshakeel09 For This Useful Post:
Old 05-07-2015, 09:04   #9 (permalink)
No Life Poster
 
pradeep_kus's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: G--vv--/-\--L--i--0--|?
Age: 9
Posts: 2,263
Member: 459784
Status: Offline
Sonork: 100.1592448
Thanks Meter: 1,335
Quote:
Originally Posted by malikshakeel09 View Post
after jailbreak ios 6.1.3 with snowbreeze "no service"????????
Wrong Section Bro

you are in infinity-box section
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to pradeep_kus For This Useful Post:
Old 05-08-2015, 01:00   #10 (permalink)
ub
Freak Poster
 
ub's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: Insite IC
Posts: 489
Member: 1757379
Status: Offline
Sonork: no need
Thanks Meter: 395
if we not have Infinity-Box
i need only Chinese Miracle-2 how i can buy or use
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to ub For This Useful Post:
Old 05-08-2015, 01:30   #11 (permalink)
Freak Poster
 
HaSHaM3001's Avatar
 
Join Date: Nov 2013
Location: SAUDIA ARABIA
Posts: 147
Member: 2065652
Status: Offline
Thanks Meter: 39
Donate money to this user
I can not Register Infinity-Box Dongle
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to HaSHaM3001 For This Useful Post:
Old 05-10-2015, 13:47   #12 (permalink)
No Life Poster
 
maxpro12's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: SearchinG ...
Age: 32
Posts: 1,501
Member: 1369772
Status: Online
Thanks Meter: 243
Please post infinity dongle image/picture
Can i use my old infinity box as infinity dongle interface when use RX, TX??
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to maxpro12 For This Useful Post:
Old 05-10-2015, 13:52   #13 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Dec 2007
Location: PAKISTAN
Posts: 8,225
Member: 654997
Status: Offline
Sonork: 1613804(Don't Spam Plz)
Thanks Meter: 3,574
Quote:
Originally Posted by maxpro12 View Post
Please post infinity dongle image/picture
Can i use my old infinity box as infinity dongle interface when use RX, TX??
Infinity-Box Dongle - information for Users and Resellers
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to syed tuqeer For This Useful Post:
Old 05-10-2015, 14:46   #14 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Location: infinity-box
Posts: 20,634
Member: 1043909
Status: Offline
Thanks Meter: 44,218
Quote:
Originally Posted by maxpro12 View Post
Please post infinity dongle image/picture
Can i use my old infinity box as infinity dongle interface when use RX, TX??
Hello,

First post in current thread updated with pictures.

Yes, you can use any cable as interface.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to YellowBoss For This Useful Post:
Old 05-12-2015, 09:33   #15 (permalink)
No Life Poster
 
Momin_Telecom's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: Gsm Hosting (INDIA)
Posts: 2,601
Member: 1478271
Status: Offline
Sonork: 100.1608386
Thanks Meter: 1,440
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by YellowBoss View Post
Hello,

First post in current thread updated with pictures.

Yes, you can use any cable as interface.

can you write here what,s price this dongle i don't understand in price list
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Momin_Telecom For This Useful Post:
Reply

Bookmarks


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 08:24.



Powered by Searchlight © 2017 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.43686 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO