GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Various > Siemens-Benq > All Siemens and Benq Manufactured Phones > x1x to x45/x50

x1x to x45/x50 All Siemens mobile starting from S6, S10, ... up to C45, S45, ME45, SL42, SL45(i), A50, CL50, M50, MT50.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-07-2008, 11:42   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 2
Member: 808805
Status: Offline
Thanks Meter: 0
me45 -> s45i = problem with speaker

Hello, few days ago I upgraded my me45 to s45i and everything was fine, but sometimes phone speaker was... dead? When I call, i can't hear what someone speak to me, but speaker works! I can hear "noise" from it, so it works, and this isn't happen always but sometimes.
After downgrade back to me45 speaker works well. I noticed that this happen only with SIM from one operator, other SIMs works good with both me45 and s45, and this is not SIM fault because it's work fine in other phones.
So definitly it's issue with upgraded phone... anyone have similar problems? It is there some trick to solve this?
  Reply With Quote
Old 07-07-2008, 18:02   #2 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 424
Member: 10679
Status: Offline
Thanks Meter: 34
No, I haven't experienced anything like this. How did you do the upgrade? Did U just put a fullflash in the phone, or Winswup & Patches solution? Theoretically I can imagine that in the fullflash case U might kill some calibration values, and that's why the phone fails.
  Reply With Quote
Old 07-08-2008, 00:00   #3 (permalink)
No Life Poster
 
lalo.lerry's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Italy
Age: 39
Posts: 1,018
Member: 50673
Status: Offline
Thanks Meter: 2
I had same problem, and here is the solution and explanations:

S45 audio come and go randomly

Best regards

Lalo
  Reply With Quote
Old 07-08-2008, 00:12   #4 (permalink)
No Life Poster
 
lalo.lerry's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Italy
Age: 39
Posts: 1,018
Member: 50673
Status: Offline
Thanks Meter: 2
BTW, you can use Skylord's Siemens Quick EEPROM features v3.3 to do the job... just flag "fix operator setting for S/Me45 -> S45i", set com port and click on start. Easy isn't it?

Best regards

Lalo
  Reply With Quote
Old 07-08-2008, 09:28   #5 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 2
Member: 808805
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Thanks lalo, it seems that is my problem. Today I try this 68'th block trick and I hope it will work
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
8800 problem with speaker robinhood UFS2 + UFS3-Tornadoflasher 4 07-11-2008 15:14
USB <-> Seri, Problem with my UST ProII hungco UST Pro II 3 09-20-2007 04:24
problem with speaker with K700i boria Sony Ericsson Hardware Repair 4 09-24-2006 21:23
8310 problem with speaker gosev Nokia Hardware & Hardware Repair 3 04-02-2004 08:40
ME45 > ME45i Problems with Fone Suite heisann x1x to x45/x50 0 06-26-2003 09:19

 



All times are GMT +1. The time now is 14:47.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.32487 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO