GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > BlackBerry (RIM)

BlackBerry (RIM) Blackberry phones discussion, firmwares, tutorial, media, repairs.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-23-2009, 17:07   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 306
Member: 290273
Status: Offline
Thanks Meter: 9
ERR_MSG: Can't run loader ! trying to dedrand but get this!!

hi,

can anyone help me on this

i want to debrand a orange 8900 but after the phone tries to boot i get
ERR_MSG: Can't run loader !

and the berry resets and restarts

any ideas

stemo
  Reply With Quote
Old 03-23-2009, 20:54   #2 (permalink)
No Life Poster
 
oMeR_Rasheed's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: PAKI PUTER
Age: 26
Posts: 1,737
Member: 466635
Status: Offline
Sonork: 100.1614186
Thanks Meter: 472
R u trying whit fg and make sure enable fast code code and enable mass storge and then click do job after pressing do job attch the cable
b.r
sherry mobiles
  Reply With Quote
Old 03-24-2009, 09:29   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 306
Member: 290273
Status: Offline
Thanks Meter: 9
i want to de-brand it not unlock it
if you select enable fast code read it will try to unlock.


you tick disable fast code and branding clear

it starts to boot phone and then this

Searching for usb device ...
Booting usb device ...
ERR_MSG: Can't run loader !
Time needed - 00:00:26

any ideas
or can this orange version not be done ???????
  Reply With Quote
Old 03-25-2009, 03:25   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 170
Member: 956117
Status: Offline
Thanks Meter: 66
I'm not sure the 8900 is working for setting the branding. If you have MML installed then you could download AutoHotkey and run BBHelper.ahk and let me know if loading the VSM works.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
trying to flash f480 getting error? azaboo2 Samsung Flashers, Software, Firmware. 6 10-18-2011 00:46
BlackBerry Smart Tool v1.0.0493 'ERR_MSG: Can't run loader !' casefile101 FuriousGold | Powered by FuriousTeam 6 01-20-2011 14:07
When trying to flash 1100 get Error[44449100] baboom Nokia Digital Core Technology 4 ( DCT-4 ) 4 12-06-2004 23:31
T100 - When trying to FLash Cant Get Flash ID Burnt Cobba VLSI, Conexant, Skyworks and Old Models 0 07-18-2003 08:48

 



All times are GMT +1. The time now is 03:28.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.20389 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO