GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Cyclonebox

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-15-2012, 04:08   #1 (permalink)
No Life Poster
 
MR.PRESIDENT's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: naga city
Age: 39
Posts: 604
Member: 152821
Status: Offline
Thanks Meter: 65
cyclone box keep on updating [SOLVED]

when I install the new exe it always ask for update and it goes smoothly,but no update has been made and it always ask for update. This is my box serial number (C0000E3B) .thanks hope to resolve my problem as soon as possible,thanks team
 
Old 05-15-2012, 04:22   #2 (permalink)
Product Supporter
 
Mr.3.'s Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: CMB/Ceylon
Posts: 5,786
Member: 962029
Status: Offline
Sonork: ( Protected )
Thanks Meter: 3,573
If ask cyclone update uninstall old cyclone version install it new version 1.20 again
 
Old 05-15-2012, 04:57   #3 (permalink)
No Life Poster
 
MR.PRESIDENT's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: naga city
Age: 39
Posts: 604
Member: 152821
Status: Offline
Thanks Meter: 65
thanks for fast reply MR.3, but after doing everything you said still the problem persist.still my box is not updated and I cant use cyclone reloaded here is my box serial no. C0000E3B ,thanks once again
 
Old 05-15-2012, 06:58   #4 (permalink)
Super Moderator
 
moulnisky's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: England
Age: 49
Posts: 17,056
Member: 947561
Status: Offline
Thanks Meter: 13,176
Quote:
Originally Posted by MR.PRESIDENT View Post
thanks for fast reply MR.3, but after doing everything you said still the problem persist.still my box is not updated and I cant use cyclone reloaded here is my box serial no. C0000E3B ,thanks once again
Done.. try again box wizard now

BR

Alex
 
Old 05-15-2012, 07:29   #5 (permalink)
No Life Poster
 
specta's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 1,121
Member: 1149800
Status: Offline
Thanks Meter: 210
first of all, sorry to post in other's thread...

i just bought reloaded and arrived today

i installed v.1.20, i can flash without any problem. just curious sir, since im newbie in cyclone software, which installer is the latest for reloaded sir?

thanks in advance sir

and how to check my bf logs sir? again, im newbie in cyclone software, so i can pm my log to u sir... im so happy to win free sl3 logs: http://forum.gsmhosting.com/vbb/f528...ml#post8410882



br
 
Old 05-15-2012, 07:33   #6 (permalink)
Super Moderator
 
moulnisky's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: England
Age: 49
Posts: 17,056
Member: 947561
Status: Offline
Thanks Meter: 13,176
Quote:
Originally Posted by specta View Post
first of all, sorry to post in other's thread...

i just bought reloaded and arrived today

i installed v.1.20, i can flash without any problem. just curious sir, since im newbie in cyclone software, which installer is the latest for reloaded sir?

thanks in advance



br
The 1.20 is the last one
you can download it from any link in the sticky post threads.
The updates after the installer are automatically downloaded once you start the main software

BR

Alex

Note: You are a winner... Post a picture of your cyclone reloaded and win Free SL3 Logs [Promo Period Finished] welcome on board
 
The Following User Says Thank You to moulnisky For This Useful Post:
Old 05-15-2012, 07:54   #7 (permalink)
No Life Poster
 
specta's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 1,121
Member: 1149800
Status: Offline
Thanks Meter: 210
Quote:
Originally Posted by moulnisky View Post
The 1.20 is the last one
you can download it from any link in the sticky post threads.
The updates after the installer are automatically downloaded once you start the main software

BR

Alex

Note: You are a winner... Post a picture of your cyclone reloaded and win Free SL3 Logs [Promo Period Finished] welcome on board

and sir, where is my bf logs? so i can pm it to u sorry for asking such stupid question but i really dont know sir.



br
 
Old 05-15-2012, 08:04   #8 (permalink)
Super Moderator
 
moulnisky's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: England
Age: 49
Posts: 17,056
Member: 947561
Status: Offline
Thanks Meter: 13,176
Quote:
Originally Posted by specta View Post
and sir, where is my bf logs? so i can pm it to u sorry for asking such stupid question but i really dont know sir.



br
Lol bro, no worries
to unlock the SL3 mobiles you nedd to read the lbf data for the unlock.
once done, you will find these files in the stored files folder (there is a shortcut on the cyclone side menu to open the folder) go there and you will find a file imeinumber.log: just open it and past its content in a private message to me.
Once the coede is ready I'll send you the 7 levels nck code to unlcok the mobile

BR

Alex
 
The Following User Says Thank You to moulnisky For This Useful Post:
Old 05-15-2012, 08:44   #9 (permalink)
No Life Poster
 
specta's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 1,121
Member: 1149800
Status: Offline
Thanks Meter: 210
Quote:
Originally Posted by moulnisky View Post
Lol bro, no worries
to unlock the SL3 mobiles you nedd to read the lbf data for the unlock.
once done, you will find these files in the stored files folder (there is a shortcut on the cyclone side menu to open the folder) go there and you will find a file imeinumber.log: just open it and past its content in a private message to me.
Once the coede is ready I'll send you the 7 levels nck code to unlcok the mobile

BR

Alex
now i get it sir, i never do lbf before since i dont have super pc.

so, this prize that i won, does it have expired date sir?





br
 
Old 05-15-2012, 08:47   #10 (permalink)
Super Moderator
 
moulnisky's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: England
Age: 49
Posts: 17,056
Member: 947561
Status: Offline
Thanks Meter: 13,176
Quote:
Originally Posted by specta View Post
now i get it sir, i never do lbf before since i dont have super pc.

so, this prize that i won, does it have expired date sir?





br
No Expire date, relax
when you have your log just send me a private message and it will be done.

BR

Alex
 
The Following User Says Thank You to moulnisky For This Useful Post:
Old 05-16-2012, 08:01   #11 (permalink)
No Life Poster
 
MR.PRESIDENT's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: naga city
Age: 39
Posts: 604
Member: 152821
Status: Offline
Thanks Meter: 65
Quote:
Originally Posted by moulnisky View Post
Done.. try again box wizard now

BR

Alex
thanks, Im 'already reloaded with the new cyclone power.
 
The Following User Says Thank You to MR.PRESIDENT For This Useful Post:
Closed Thread

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
6110 power does not stay on sc~micro Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 6 08-30-2014 08:14
what prog changes imei on 6110 and how do i do it? Ravetrancer Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 3 07-31-2012 20:09

 



All times are GMT +1. The time now is 01:46.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.33906 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO