GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > MXKEY (by Alim Hape) > MXKEY Nokia Flasher and Unlocker (by Alim Hape)

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-03-2011, 03:33   #1 (permalink)
No Life Poster
 
ABDUL RAJA's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: INDIA
Posts: 1,505
Member: 665989
Status: Offline
Sonork: 100.1597348
Thanks Meter: 548
1661 RH 122 Only one sim is working..... (ANSWERED)

1661 RH122 only one sim working.

Other sims showing - Insert sim.

Simlock updated successfully in mx key.

But still the same situation.

Quote:
Imei net: 35799*****5533
Version: SIMLOCK SERVER
Provider: GSM Test Operator
Counter: 0/3, 0/10

CONFIG_DATA: 0010100000000000
PROFILE_BITS: 0000000000030002

BLOCK 1: 1.OPEN 2.OPEN 3.OPEN 4.OPEN 5.OPEN
BLOCK 2: 1.OPEN 2.OPEN 3.OPEN 4.OPEN 5.OPEN
BLOCK 3: 1.OPEN 2.OPEN 3.OPEN 4.OPEN 5.OPEN
BLOCK 4: 1.OPEN 2.OPEN 3.OPEN 4.OPEN 5.OPEN
BLOCK 5: 1.OPEN 2.OPEN 3.OPEN 4.OPEN 5.OPEN
BLOCK 6: 1.OPEN 2.OPEN 3.OPEN 4.OPEN 5.OPEN
BLOCK 7: 1.OPEN 2.OPEN 3.OPEN 4.OPEN 5.OPEN

Calculating SIMLOCK RPL using security server ...
SERVER->Served by MXKEY - BLADE X at host3, agent version 1.1 revision 0.6
[CR1]DCT4PLUS remaining credit: 30

Rpl backup saved to "C:\mobileEx\3.4\data\backup\RH-122_357998*****533_SIM.RPL"

Updating SIMLOCK ...OK

Reading Simlock info ...
Imei net: 357998*****533
Version: SIMLOCK SERVER
Provider: GSM Test Operator
Counter: 0/3, 0/10

CONFIG_DATA: 0010100000000000
PROFILE_BITS: 000000000003000B

BLOCK 1: 1.OPEN 2.OPEN 3.OPEN 4.OPEN 5.OPEN
BLOCK 2: 1.OPEN 2.OPEN 3.OPEN 4.OPEN 5.OPEN
BLOCK 3: 1.OPEN 2.OPEN 3.OPEN 4.OPEN 5.OPEN
BLOCK 4: 1.OPEN 2.OPEN 3.OPEN 4.OPEN 5.OPEN
BLOCK 5: 1.OPEN 2.OPEN 3.OPEN 4.OPEN 5.OPEN
BLOCK 6: 1.OPEN 2.OPEN 3.OPEN 4.OPEN 5.OPEN
BLOCK 7: 1.OPEN 2.OPEN 3.OPEN 4.OPEN 5.OPEN
 
The Following User Says Thank You to ABDUL RAJA For This Useful Post:
Old 04-03-2011, 03:44   #2 (permalink)
Product Supporter
 
gbluez's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 11,043
Member: 73565
Status: Offline
Thanks Meter: 5,055
this indicates bad sim interface.
check for sim emif, replace if needed. if problem still there, check uem.
but on most case, sim emif is bad.

BR
 
The Following User Says Thank You to gbluez For This Useful Post:
Old 04-03-2011, 07:40   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 848
Member: 1092799
Status: Offline
Sonork: 100.1603347
Thanks Meter: 54
just do full ui settings ur problem solved........
 
Old 04-03-2011, 08:12   #4 (permalink)
Freak Poster
 
mohammed imran's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 335
Member: 533912
Status: Offline
Thanks Meter: 108
check this .............
Attached Images
File Type: jpg nokia 1616, 1800 sim card jumper ways guide.jpg (46.2 KB, 62 views)
 
Old 04-03-2011, 08:19   #5 (permalink)
Freak Poster
 
mohammed imran's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 335
Member: 533912
Status: Offline
Thanks Meter: 108
check this image.....................help you
Attached Images
File Type: jpg insartsim.jpg (97.6 KB, 44 views)
File Type: jpg nokia 1616, 1800 sim card jumper ways guide.jpg (46.2 KB, 20 views)
 
Old 04-03-2011, 08:40   #6 (permalink)
Freak Poster
 
digicomm's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 479
Member: 413149
Status: Offline
Thanks Meter: 84
100% hard ware problom
 
Old 04-03-2011, 09:36   #7 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Feb 2011
Location: Saudi Arabia
Posts: 65
Member: 1522831
Status: Offline
Sonork: 1603358
Thanks Meter: 28
That might be Rx or tx filter problem check both
Br
Authenticated pics already given
 
Old 04-03-2011, 13:52   #8 (permalink)
No Life Poster
 
ABDUL RAJA's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: INDIA
Posts: 1,505
Member: 665989
Status: Offline
Sonork: 100.1597348
Thanks Meter: 548
Quote:
Originally Posted by gbluez View Post
this indicates bad sim interface.
check for sim emif, replace if needed. if problem still there, check uem.
but on most case, sim emif is bad.

BR
Can you pls tell me the location of SIM EMIF?

Because i googled but can't find
 
Old 04-03-2011, 14:34   #9 (permalink)
No Life Poster
 
im3022's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Dubai
Posts: 729
Member: 1259046
Status: Offline
Sonork: 100.1608453
Thanks Meter: 152
Bro only change SIM ic 100% ok

Quote:
Originally Posted by ABDUL RAJA View Post
1661 RH122 only one sim working.

Other sims showing - Insert sim.

Simlock updated successfully in mx key.

But still the same situation.


Bro only change SIM ic 100% ok
 
Closed Thread

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sim card sleep mode problem with 6130 ratzfatz Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 5 04-21-2014 04:52
How can I do a Welcome note for my 6110 a dosn't have any one ? Viper Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 7 07-18-2012 07:57
how the **** do i make wintesla 6.03 work Ravetrancer Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 06-16-1999 08:41
Copy from one 6110 to another Leif Nielsen Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 1 06-10-1999 22:36

 



All times are GMT +1. The time now is 21:25.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.31259 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO