GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > iPhone ,iPod & iPad (Apple Inc. Products) > iPhone, iPad, iPod Hardware Repair

iPhone, iPad, iPod Hardware Repair Hardware Repair discussions for iPhone, iPod , iPad & Apple Products, help, guides.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-23-2012, 19:21   #1 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 45
Member: 1774720
Status: Offline
Thanks Meter: 4
Post iPhone 4S Water Damage Problem with Restore

Hello,

Manage to clean the motherboard due to water damage, tried to restore the unit because is in recovery mode. iTunes goes in and try to restore but the unit goes back to the charging symbol and does the same thing over and over.

Gives error 21 and 1611; know all the connectors have been replaced.

PLEASE HELPP
  Reply With Quote
Old 06-24-2012, 06:11   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: May 2001
Location: Bulgaria
Posts: 3,910
Member: 4627
Status: Offline
Sonork: 57528:debeliamark
Thanks Meter: 656
there seen still something HW is not working - moslty related to baseband
  Reply With Quote
Old 06-24-2012, 09:59   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Wites OM Tesla's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Moldova,Chisinau.
Age: 28
Posts: 3,470
Member: 1017374
Status: Offline
Thanks Meter: 2,514
Quote:
Originally Posted by iTechGuy View Post
Hello,

Manage to clean the motherboard due to water damage, tried to restore the unit because is in recovery mode. iTunes goes in and try to restore but the unit goes back to the charging symbol and does the same thing over and over.

Gives error 21 and 1611; know all the connectors have been replaced.

PLEASE HELPP
There is an capacitor soldered to Menu Key remove it.
  Reply With Quote
Old 06-24-2012, 10:04   #4 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 45
Member: 1774720
Status: Offline
Thanks Meter: 4
Wites,

Can you be so kind and point out the Menu key or the capacitor location?

Thanks
  Reply With Quote
Old 06-24-2012, 12:08   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Wites OM Tesla's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Moldova,Chisinau.
Age: 28
Posts: 3,470
Member: 1017374
Status: Offline
Thanks Meter: 2,514
Quote:
Originally Posted by iTechGuy View Post
Wites,

Can you be so kind and point out the Menu key or the capacitor location?

Thanks
Are you kidding man you want picture for one cap,schematic that i remake is for what?
If you ask this kind of question i will not reply.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Wites OM Tesla For This Useful Post:
Old 08-20-2012, 17:46   #6 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 49
Member: 1697956
Status: Offline
Thanks Meter: 3
Hello,
i have the same problem and can you please show me the schematic that you remake?
or a pic?
Thanks!
  Reply With Quote
Old 08-20-2012, 22:21   #7 (permalink)
No Life Poster
 
dog68's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: cambridgeshire, England
Age: 46
Posts: 618
Member: 1728699
Status: Offline
Thanks Meter: 162
Here : it's all on here, all you have to do is look, this forum is full of information, just use the button
Attached Images
File Type: jpg searchbut.jpg (25.5 KB, 358 views)
  Reply With Quote
Old 08-21-2012, 07:31   #8 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 49
Member: 1697956
Status: Offline
Thanks Meter: 3
im sorry but i forget to say that i have the same problem but with iphone 4 not 4s how can i fix it??
DOG68 there is dummies and smart people like you, you dont need to Laugh on them..
I'm sure that in other things that you do not understand others call you dummie..
  Reply With Quote
Old 08-21-2012, 07:51   #9 (permalink)
No Life Poster
 
dog68's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: cambridgeshire, England
Age: 46
Posts: 618
Member: 1728699
Status: Offline
Thanks Meter: 162
Lol, i'm not calling people dummies, only light-heartly reminding people to use the search function
  Reply With Quote
Old 08-21-2012, 08:03   #10 (permalink)
No Life Poster
 
dog68's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: cambridgeshire, England
Age: 46
Posts: 618
Member: 1728699
Status: Offline
Thanks Meter: 162
yair27, Here you go, schematics, post number 25.
{iPhone, iPad} Components, Schematics, Diagrams etc....
  Reply With Quote
Old 08-21-2012, 12:38   #11 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 49
Member: 1697956
Status: Offline
Thanks Meter: 3
Hi DOG68 now i feel dummie..lol
i have the iphone 4 schematic but i dont know wich cap to remove..
i dont know yet how to read very well schematic..
Thank!
  Reply With Quote
Old 08-21-2012, 13:29   #12 (permalink)
No Life Poster
 
dog68's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: cambridgeshire, England
Age: 46
Posts: 618
Member: 1728699
Status: Offline
Thanks Meter: 162
Is the cap on the ribbon cable itself? menu button, and home button, the same.
  Reply With Quote
Old 08-21-2012, 13:39   #13 (permalink)
No Life Poster
 
dog68's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: cambridgeshire, England
Age: 46
Posts: 618
Member: 1728699
Status: Offline
Thanks Meter: 162
Iphone 4 16gb home button not working done
  Reply With Quote
Old 08-21-2012, 13:46   #14 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 49
Member: 1697956
Status: Offline
Thanks Meter: 3
Thanks! but this will help me for the restore error 1611??
  Reply With Quote
Old 08-21-2012, 13:57   #15 (permalink)
No Life Poster
 
dog68's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: cambridgeshire, England
Age: 46
Posts: 618
Member: 1728699
Status: Offline
Thanks Meter: 162
Depends, what happened to your phone?
giveing error 1611 and return to Recovery Mod
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to dog68 For This Useful Post:
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sim card sleep mode problem with 6130 ratzfatz Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 5 04-21-2014 04:52
Help with 6110 paulomt1 Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 3 05-25-2009 16:29
NHE_8 wont work with NHEK5689.dll v3 steve Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 07-23-1999 15:48
HELP: Problem with 5110 Xabi Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 1 07-16-1999 00:44
Netmonitor with FBus???? ratzfatz Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 4 06-09-1999 17:04

 



All times are GMT +1. The time now is 01:37.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.38287 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO