GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Dragon Box

Dragon Box Chinese Phone Tool

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-27-2013, 13:49   #1 (permalink)
Product Manager
 
Dipendra Pathak's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Blackhole !
Posts: 6,454
Member: 747989
Status: Offline
Sonork: 100.1593052
Thanks Meter: 7,357
HOW TO USE DRAGON DONGLE with Volcano Box


HOW TO USE DRAGON DONGLE with Volcano Box





You must have


>>>Dragon Dongle
>>> Volcano Box
>>>Open Volcano software and also Open the Dragon Box

>>>software and connect it to the Dongle
4>>>Device (Mobile) must connect with Volcano Box.
>>>Now, find the Pinout with the Volcano Box and set the
>Pinout on it
>>>Now, Connect Dragon software to the Volcano Box’s PORT
>>>Choose the operation read info, read file, write file etc from the Dragon Software.







Note: Each operation, you need to click on “Set Pinout” in Volcano box Detection Tab.







In such a case, Volcano Box is the Pipe line of the water and Dragon is Real Water. In this way, you can solve your device problem with the Dragon Dongle .








An Example of Coolsand Info, Read file and Write IMEI with Both Box.





Read Info













Read File














Write IMEI


















YOUR DRAGON DONGLE, MY DRAGON DONGLE and OUR DRAGON DONGLE!!!



BR

Dipendra Pathak
  Reply With Quote
The Following 7 Users Say Thank You to Dipendra Pathak For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 11-27-2013, 16:20   #2 (permalink)
No Life Poster
 
maliro2012's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: Goma, Democratic Rep. Congo
Posts: 638
Member: 1859060
Status: Offline
Sonork: 100.1651029
Thanks Meter: 160
How much does dragon dongle cost!!!!!!!?????
and where is gpg dragon v3.36B?
  Reply With Quote
Old 11-27-2013, 21:06   #3 (permalink)
Product Supporter
 
Gsm.Universal's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Pakistan
Age: 29
Posts: 2,538
Member: 1526738
Status: Online
Sonork: 100.1607644
Thanks Meter: 3,634
hi

Read this if u need Dragon Dongle

gpgDragon Dongle Release:
For Non Dragon box User !!!
Support All the Box and USB Cable Flash Mobile
if you are use the Avator Box\IQ-Doctor Box\Super Doctor Box\MTK-BOX\UCT-BOX\ET-BOX\Hyper Box ;this dongle support Box pinfind

if you are use the other box Like Mastertools\CPF-BOX\Miracle Box or others
you need set pinout or use that box pinfind first

if you are use USB cable or directly Com port cable(Like Pl2303 Cable) you can untick the scan pinout and support it


Free GIFT
We are thinking old User no have the New jigs,so the First 1000 dongle User you can Get the New Jigs P-07A and P-08B for free



IF YOU ARE INTERESTED TO BUY A DRAGON DONGLE. REGISTER NOW ON PRO.GPGINDUSTRIES.COM AND ASK ANY OF GPG SALES TEAM TO UPGRADE YOUR ACCOUNT
  Reply With Quote
The Following 4 Users Say Thank You to Gsm.Universal For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 11-28-2013, 10:55   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Rhyan777's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: U.S.A.
Posts: 1,173
Member: 893209
Status: Offline
Thanks Meter: 274
Is CHINAKING BOx Supported with this GPG Dragon Dongle?





Thankz......







Br,.
Rhyan
  Reply With Quote
Old 11-28-2013, 13:59   #5 (permalink)
Product Manager
 
Dipendra Pathak's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Blackhole !
Posts: 6,454
Member: 747989
Status: Offline
Sonork: 100.1593052
Thanks Meter: 7,357
Yes bro, China-king also supports Dragon Dongle



BR

Dipendra Pathak
  Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to Dipendra Pathak For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 12-06-2013, 13:05   #6 (permalink)
Freak Poster
 
vkgupta96's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: ALL INDIA
Posts: 298
Member: 1695643
Status: Offline
Sonork: 1651587:vk
Thanks Meter: 90
sir why not show detect tab in volcano tool v2.4.1 help
  Reply With Quote
Old 12-12-2013, 08:37   #7 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 18
Member: 1554023
Status: Offline
Thanks Meter: 0
ThanKs BuT ! need to connect dragon dongle with infinity box and the cable connect between box and dongle
  Reply With Quote
Old 12-15-2013, 17:08   #8 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 5
Member: 952464
Status: Offline
Thanks Meter: 1
s MIRACLE BOx Supported with this GPG Dragon Dongle?
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to sukumar rana For This Useful Post:
Old 12-15-2013, 17:20   #9 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Mar 2012
Location: gsm world
Posts: 870
Member: 1741973
Status: Offline
Thanks Meter: 114
dragon dongle with the used of volcano software not for pinfinding only much better.. is it possible to used a volcano software fully with dragon dongle? miraclw soft with dragon dongle.. chinaking soft with dragon dongle not for pinfinding only.
  Reply With Quote
Old 12-18-2013, 16:38   #10 (permalink)
No Life Poster
 
bhiret's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: FLAT EARTH
Posts: 1,220
Member: 1295624
Status: Offline
Thanks Meter: 145
i am glad i see it is supported com port and pl2303 ,this means i must and will buy ,very good tool to have
  Reply With Quote
Old 01-24-2014, 11:01   #11 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2008
Location: bangladesh
Posts: 222
Member: 869889
Status: Offline
Thanks Meter: 77
old Super Doctor...supported ?
  Reply With Quote
Old 01-25-2014, 15:50   #12 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 18
Member: 2102634
Status: Offline
Thanks Meter: 4
Bro Dragon Dongle or dragon Box is same ?
  Reply With Quote
Old 01-26-2014, 03:53   #13 (permalink)
Product Manager
 
Dipendra Pathak's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Blackhole !
Posts: 6,454
Member: 747989
Status: Offline
Sonork: 100.1593052
Thanks Meter: 7,357
Quote:
Originally Posted by cracktool View Post
Bro Dragon Dongle or dragon Box is same ?


Let me give you one example

The Bomb and The Atom Bomb . The Bomb has big size. Atom Bomb has Small size. More small, more powerful.


BR

Dipendra Pathak
  Reply With Quote
Old 01-26-2014, 11:02   #14 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 18
Member: 2102634
Status: Offline
Thanks Meter: 4
Quote:
Originally Posted by Dipendra Pathak View Post

Let me give you one example

The Bomb and The Atom Bomb . The Bomb has big size. Atom Bomb has Small size. More small, more powerful.


BR

Dipendra Pathak

Sir i Ask , not Tell , Plz Tell me Box or Dongle same or Diff ? plz Read Again
  Reply With Quote
Old 02-04-2014, 18:24   #15 (permalink)
No Life Poster
 
maliro2012's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: Goma, Democratic Rep. Congo
Posts: 638
Member: 1859060
Status: Offline
Sonork: 100.1651029
Thanks Meter: 160
I think Dongle is like a car contact key.
If you wanna use my car u need a key first.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to maliro2012 For This Useful Post:
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 19:14.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.39199 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO