GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Z3X-Team Products

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-21-2015, 15:38   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jan 2010
Location: THREE STARS AND A SUN
Posts: 554
Member: 1208596
Status: Offline
Thanks Meter: 23
t999v yellow text on display..help..








NEED your EXPERTISE..

please help me how to solve this??
  Reply With Quote
Old 01-21-2015, 16:18   #2 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2014
Location: United States
Posts: 321
Member: 2146046
Status: Offline
Thanks Meter: 62
To fix this, Use Z3X "REPAIR" Option (Red Wrench) Make sure to check "Disable Test Mode" (this will get rid of Factory Mode aka "TEST MODE" on your screen). Also Check IMEI and fill in IMEI for your device to repair IMEI.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to GTrader For This Useful Post:
Old 01-21-2015, 17:01   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jan 2010
Location: THREE STARS AND A SUN
Posts: 554
Member: 1208596
Status: Offline
Thanks Meter: 23
Quote:
Originally Posted by GTrader View Post
To fix this, Use Z3X "REPAIR" Option (Red Wrench) Make sure to check "Disable Test Mode" (this will get rid of Factory Mode aka "TEST MODE" on your screen). Also Check IMEI and fill in IMEI for your device to repair IMEI.

phone status now blink for 2-3 sec then OFF

after rooting
flash rootfile at odin..

now blink then off..
but still have download mode..

thanks
  Reply With Quote
Old 01-21-2015, 18:00   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2014
Location: United States
Posts: 321
Member: 2146046
Status: Offline
Thanks Meter: 62
Quote:
Originally Posted by pauler man View Post
phone status now blink for 2-3 sec then OFF

after rooting
flash rootfile at odin..

now blink then off..
but still have download mode..

thanks
Reflashing the firmware will not get rid of Factory mode which is displayed on your screen. You need to use Z3X Repair Option and check "Disable Test Mode" then click OK and let Z3X disable it. You can also manually do it by using some kind of file explorer for your phone. Youtube "How to Disble Factory Mode"
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to GTrader For This Useful Post:
Old 01-21-2015, 20:00   #5 (permalink)
eko
No Life Poster
 
eko's Avatar
 
Join Date: May 2003
Posts: 1,318
Member: 30098
Status: Offline
Thanks Meter: 29
Go to application manager. Check running applications. You should see an application andriod test ..... Click on STOP in the two options.

Phone should be ok after a reboot
  Reply With Quote
Old 01-22-2015, 02:26   #6 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: May 2007
Location: philippines
Posts: 58
Member: 516428
Status: Offline
Sonork: 100.1658202:loveulabs
Thanks Meter: 6
i already encounter this situation what i did go to "REPAIR" then check "disable test mode" but select the I9300 model because when you choose T999v the REPAIR OPTION is disable...and to repair for the IMEI just use T999v model and make it sure your phone is rooted...
  Reply With Quote
Old 01-22-2015, 04:00   #7 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jan 2010
Location: THREE STARS AND A SUN
Posts: 554
Member: 1208596
Status: Offline
Thanks Meter: 23
Quote:
Originally Posted by 8sme View Post
i already encounter this situation what i did go to "REPAIR" then check "disable test mode" but select the I9300 model because when you choose T999v the REPAIR OPTION is disable...and to repair for the IMEI just use T999v model and make it sure your phone is rooted...


please share root file..

phone still same error after flashing..

but when i flash root at odin..
after flash blink then off for 2-3 secs
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 16:36.



Powered by Searchlight © 2021 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2021 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.15322 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO