GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > HTC > HTC & PDA WM( With Touchscreen)

HTC & PDA WM( With Touchscreen) HTC, I-mate, Qtek, HP, Hitachi, and many other Pocket PC windows CE base devices

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-15-2005, 08:05   #1 (permalink)
No Life Poster
 
rajan nishchal's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: INDIA
Age: 41
Posts: 1,793
Member: 75612
Status: Offline
Thanks Meter: 1,421
HERE IS NEW VERSION OF xda2unlock.exe v2.2 ,XDADEV_ALL_UNLOCK V1.6


xda2unlock-setup-v2.2.exe
Description: Version 2.2. The install tool that will install xda2unlock onto your device for you using ActiveSync.
--------------------------------------------------------------------------
xda2unlock-v2.2.exe
Description: Version 2.2. The basic PocketPC binary to install on your device yourself
-------------------------------------------------------------------------------------------
Welcome to the Himalaya network lock repair tool!
xda2unlock.exe v2.2
This tool installs a program on your Pocket PC called xda2unlock.
It is installed in the \Program Files\XDA2Unlock directory.
But you can also find it in under Programs in the Start menu.
You need to tap on xda2unlock to execute it. A screen will appear
informing you of the progress and any errors that might occor.
When you are done you can remove the program under:
Start -> Settings -> System -> Remove Programs
--------------------------------------------------------------------------
HERE IS NEW VERSION OF XDA

changelog
v1.0: initial version
v1.1: added PH20B1, PH10A
v1.2: added PM10B ... contains BUG .. don't use
v1.3: fixed bug, added PH20A1 - don't know if it will work.
v1.4: unreleased ...
v1.5: added PH10D, added code to clear remaining locks
v1.6: resolves some of the stuck phone issues.







--------------------------------------------------------------------------
SUPPORTED MODELS
O2 XDA II (tested)
O2 XDA IIs (tested)
O2 XDA IIi (tested)
O2 XDA II mini (tested)
MDA Compact (tested)
MDA II (tested)
MDA III (tested)
QTEK S100 (tested)
QTEK 2020 (tested)
QTEK 2020i (tested)
QTEK 9090 (tested)
SPV M500 (tested)
SPV M1000 (tested)
SPV M1500 (tested)
SPV-M2000 (tested)
i-Mate PDA2K (tested)
i-Mate Jam (tested)
i-Mate PDA2 (tested)
Dopod 696 (tested)
Dopod 699 (tested)
Dopod 700 (tested)
Dopod 818 (tested)
Vodafone VPA-II (tested)
Vodafone VPA-III (tested)
Siemens SX66 (tested)
Telefonica TSM500 (tested)Himalaya: PH10A PH10B
Alpine: PH10C PH10D
Magician: PM10A PM10B PM10C
Blueangel: PH20B PH20B1
Attached Files
File Type: rar xda2unlock-setup-v2.2.rar (14.1 KB, 6194 views)
File Type: rar xda2unlock-v2.2.rar (5.1 KB, 4520 views)
File Type: rar xdadev_all_unlock-v1.5.rar (7.9 KB, 3592 views)
File Type: rar xdadev_all_unlock-v1.6_138.rar (8.8 KB, 4539 views)

Last edited by rajan nishchal; 12-15-2005 at 09:04.
  Reply With Quote
The Following 13 Users Say Thank You to rajan nishchal For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 12-15-2005, 11:00   #2 (permalink)
Cheater -Don't Deal with him-
 
Join Date: Feb 2003
Location: gsmcity
Age: 43
Posts: 3,009
Member: 21296
Status: Offline
Thanks Meter: 328
Tested ok, but working or not ?
Regards
  Reply With Quote
Old 03-29-2006, 11:17   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 1
Member: 251535
Status: Offline
Thanks Meter: 0
SPV m1500

used the application to unlock my SPV m1500 when it restarted it request unlock code,

now I cannot use phone any suggestions much appreciated
  Reply With Quote
Old 03-29-2006, 15:44   #4 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 7
Member: 250888
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Quote:
Originally Posted by rajan nishchal
xda2unlock-setup-v2.2.exe
Description: Version 2.2. The install tool that will install xda2unlock onto your device for you using ActiveSync.
--------------------------------------------------------------------------
xda2unlock-v2.2.exe
Description: Version 2.2. The basic PocketPC binary to install on your device yourself
-------------------------------------------------------------------------------------------
pls pardon me! but i dont really get you. what i mean is that the XDA II hav not issue on the activesync, so what u mean by "install xda2unlock onto your device for you using ActiveSync."? care to explain to mw in simplfied english. sorry to ask so much...
  Reply With Quote
Old 04-06-2006, 11:14   #5 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 1
Member: 254573
Status: Offline
Thanks Meter: 0
no me funciona programa xda2unlock

perdona no hablo ingles solo espaņol y aleman necesito ayuda tengo una pda i-mate jam he instalado nueva version sda2unlock y no me funciona , me pide codigo desbloqueo que tengo que hacer o estoy haciendo algo mal
un saludo de espaņa

ich spreche kein englich nur ein bishen deutch und spanich brauche hilfe ,habe i-mate jam und habe sda2unlock instaliert und funtzuniert nicht
was muss ich machen
danke und grusse aus spanien


titi
  Reply With Quote
Old 04-06-2006, 11:36   #6 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 2,938
Member: 31246
Status: Offline
Thanks Meter: 54
Quote:
Originally Posted by todojose
perdona no hablo ingles solo espaņol y aleman necesito ayuda tengo una pda i-mate jam he instalado nueva version sda2unlock y no me funciona , me pide codigo desbloqueo que tengo que hacer o estoy haciendo algo mal
un saludo de espaņa

ich spreche kein englich nur ein bishen deutch und spanich brauche hilfe ,habe i-mate jam und habe sda2unlock instaliert und funtzuniert nicht
was muss ich machen
danke und grusse aus spanien


titi
please, respect the rule. english only!!!!!!
  Reply With Quote
Old 04-06-2006, 12:30   #7 (permalink)
No Life Poster
 
*phone-company*'s Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Nederlands / Germany / Danmark
Age: 49
Posts: 2,461
Member: 60001
Status: Offline
Sonork: 100.106474
Thanks Meter: 151
I translate for todojose

Hi, i don`t speak english, only spanisch and a little german. I need help. I have an i_mate jam and just installed sda2unlock but it doesn`t work for me.
what should i do??? Please help me.

Best regards from Spain
  Reply With Quote
Old 04-06-2006, 13:13   #8 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jan 2004
Location: Unknown
Age: 38
Posts: 9,222
Member: 49752
Status: Offline
Sonork: QQ:1474246528
Thanks Meter: 6,083
Quote:
Originally Posted by *phone-company*
I translate for todojose

Hi, i don`t speak english, only spanisch and a little german. I need help. I have an i_mate jam and just installed sda2unlock but it doesn`t work for me.
what should i do??? Please help me.

Best regards from Spain
FOR JAM USE THIS POSTED BY PAWAA LONG TIME GO.....

xda2unlock-v2.2.rar

IN RAR YOU GET ONE EXE.........YOU HAVE TO COPY THAT EXE TO MMC...BECUSE IF YOU COPY IT VIA ACTIVESYC IT WILL CONVERTED .......SO DON'T WORED.....USE MMC OPEN VIA FEXPLORER AND PHONE WILL UNLOCK IN FEW SECONDS........
  Reply With Quote
Old 04-06-2006, 16:35   #9 (permalink)
No Life Poster
 
dominik's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Posts: 877
Member: 5389
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Anything for PU10 phones????????
WBR
  Reply With Quote
Old 05-31-2006, 13:15   #10 (permalink)
No Life Poster
 
LOUAI2005's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: BISKRA
Age: 53
Posts: 867
Member: 192230
Status: Offline
Thanks Meter: 106
hi .......................................


Anything for spv m2000 phones???????? tested no work

br louai2005
  Reply With Quote
Old 06-15-2006, 12:35   #11 (permalink)
Product Manager
 
GSM MIND's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Your Exclusive Source
Posts: 2,879
Member: 20645
Status: Offline
Sonork: 100.1579175
Thanks Meter: 632
Tested By Me Working 100000%


Great Solution


Regards

Gsm Mind
  Reply With Quote
Old 06-18-2006, 17:03   #12 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 1
Member: 296041
Status: Offline
Thanks Meter: 0
m1500 problem

Can you help please I have m1500 that is locked and asking for unlock code. I tried to unlock using software from a ebay vendor but it has only got this far.

any way I can load this software to run and unlock. New to this tx alan b


Quote:
Originally Posted by rajan nishchal
xda2unlock-setup-v2.2.exe
Description: Version 2.2. The install tool that will install xda2unlock onto your device for you using ActiveSync.
--------------------------------------------------------------------------
xda2unlock-v2.2.exe
Description: Version 2.2. The basic PocketPC binary to install on your device yourself
-------------------------------------------------------------------------------------------
Welcome to the Himalaya network lock repair tool!
xda2unlock.exe v2.2
This tool installs a program on your Pocket PC called xda2unlock.
It is installed in the \Program Files\XDA2Unlock directory.
But you can also find it in under Programs in the Start menu.
You need to tap on xda2unlock to execute it. A screen will appear
informing you of the progress and any errors that might occor.
When you are done you can remove the program under:
Start -> Settings -> System -> Remove Programs
--------------------------------------------------------------------------
HERE IS NEW VERSION OF XDA

changelog
v1.0: initial version
v1.1: added PH20B1, PH10A
v1.2: added PM10B ... contains BUG .. don't use
v1.3: fixed bug, added PH20A1 - don't know if it will work.
v1.4: unreleased ...
v1.5: added PH10D, added code to clear remaining locks
v1.6: resolves some of the stuck phone issues.







--------------------------------------------------------------------------
SUPPORTED MODELS
O2 XDA II (tested)
O2 XDA IIs (tested)
O2 XDA IIi (tested)
O2 XDA II mini (tested)
MDA Compact (tested)
MDA II (tested)
MDA III (tested)
QTEK S100 (tested)
QTEK 2020 (tested)
QTEK 2020i (tested)
QTEK 9090 (tested)
SPV M500 (tested)
SPV M1000 (tested)
SPV M1500 (tested)
SPV-M2000 (tested)
i-Mate PDA2K (tested)
i-Mate Jam (tested)
i-Mate PDA2 (tested)
Dopod 696 (tested)
Dopod 699 (tested)
Dopod 700 (tested)
Dopod 818 (tested)
Vodafone VPA-II (tested)
Vodafone VPA-III (tested)
Siemens SX66 (tested)
Telefonica TSM500 (tested)Himalaya: PH10A PH10B
Alpine: PH10C PH10D
Magician: PM10A PM10B PM10C
Blueangel: PH20B PH20B1
  Reply With Quote
Old 07-04-2006, 14:44   #13 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 2
Member: 305621
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Hello GSM-Forum community!

This is actually a two-part question:

First, this ought to work to do a network unlock on a QTEK 2020 correct?

Second, where can I get that so called ActiveSync software ? Is that the Microsoft 4.1 version available on Microsoft's site?

Thx in advance and best regards
  Reply With Quote
Old 07-05-2006, 01:42   #14 (permalink)
No Life Poster
 
verse1965's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: New York City, USA
Age: 57
Posts: 512
Member: 56365
Status: Offline
Thanks Meter: 28
Quote:
Originally Posted by UnleashedPT
Hello GSM-Forum community!

This is actually a two-part question:

First, this ought to work to do a network unlock on a QTEK 2020 correct?

Second, where can I get that so called ActiveSync software ? Is that the Microsoft 4.1 version available on Microsoft's site?

Thx in advance and best regards
Hello UnleashedPT,
I've never tried with a TEK 2020 but here is a link in this forum in reference to unlocking it: http://forum.gsmhosting.com/vbb/show...75&postcount=6 And Active sync from Microsoft.....
http://www.microsoft.com/downloads/d...DisplayLang=en

Regards, JOHNNY.
  Reply With Quote
Old 07-20-2006, 10:27   #15 (permalink)
Product Manager
 
GSM MIND's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Your Exclusive Source
Posts: 2,879
Member: 20645
Status: Offline
Sonork: 100.1579175
Thanks Meter: 632
my dopod have problem it came from uk but it ask owner code how to reset it while reseting not work mean like we did in imate etc...
it not boot and to change owner information


need urgent help


REGARDS

GSM MIND
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
here is New version of e90 EMEA_dp4.0_sw07.40.1.2 DeDo Gsm1911 Nokia Base Band 5 ( BB-5 ) 2 08-19-2010 09:31
HERE is new version of EF51 to be supported tsarkh Infinity-Box 1 02-06-2008 13:38


All times are GMT +1. The time now is 21:45.



Powered by Searchlight © 2022 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2022 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2022 -
Page generated in 0.25075 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO