GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > SagMaster Team OLD Products

 
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-01-2004, 16:00   #1 (permalink)
Freak Poster
 
mobymaster's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Manchester, UK
Posts: 259
Member: 13975
Status: Offline
Thanks Meter: 7
Test Jig on MyV65

Hi,

I received today my dongle and test boxes from completegsm.

Worked fine on unlocking myx2s, then I tried a myv65 on.

Connected all up, np. Went to detect phone Np, and then went to unlock but "reboot phone". I checked the pcb for dirt/glue and there was nothing on the board, checked the test point adapters were not jammed and they were fine.

When it was connected, i noticed that the test point going to DB9.2 is 1mm off the actual point and is touching the pcb.

I put a bit of solder on the point and trailed it off, and it worked.

Has anyone else experienced these problems? Or is it a one off case?

Thanks in advance
John
 
Old 07-01-2004, 16:02   #2 (permalink)
No Life Poster
 
fonetech's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 898
Member: 15837
Status: Offline
Thanks Meter: 2
i had same problem with my myx2 test jig, i just had to resolder all the pins so they all made contact and everything was fine
 
Old 07-01-2004, 16:06   #3 (permalink)
Freak Poster
 
mobymaster's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Manchester, UK
Posts: 259
Member: 13975
Status: Offline
Thanks Meter: 7
Yeh but this one is 1 mm off.

You suggest i solder the pin and then bend the whole adapter so it lines up?
 
Old 01-23-2005, 18:19   #4 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2005
Age: 40
Posts: 3
Member: 109192
Status: Offline
Thanks Meter: 0
test point sagem myv65

i dont no how to make the test point for sagem myv65 i need the help

When it was connected, i noticed that the test point going to DB9.2 is 1mm off the actual point and is touching the pcb.

I put a bit of solder on the point and trailed it off, and it worked.

Has anyone else experienced these problems? Or is it a one off case?

Thanks in advance
John[/QUOTE]
 
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
3310 Works on test jig ONLY ... !!!! Byte Nokia Hardware & Hardware Repair 4 12-04-2004 15:46
6100 works on test jig only ...!!! Byte Nokia Hardware & Hardware Repair 9 11-29-2004 12:49
powers on test jig only ...!!! Byte Nokia Hardware & Hardware Repair 2 08-01-2004 00:08
For SALE: Original Nokia Service Equipment - TEST JIGS / TEST BOXES / PKD-1NS / FPS-4 nokiaking Sell ur Old and Used Stuff 4 01-04-2004 10:10

 



All times are GMT +1. The time now is 23:02.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.20061 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO