GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > PolarBox 3

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 09-13-2009, 04:45   #1 (permalink)
Freak Poster
 
aslam870's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: in the Royal Palm Land....
Age: 45
Posts: 476
Member: 383033
Status: Offline
Sonork: 100.1580642
Thanks Meter: 441
Smile Samsung GT-S5600 ERROR Phone Not Readed... [SOLVED]


A few minutes ago I try to Unlock one piece of S5600 but I canīt connect it with Polar. Try in all possible way but always an ERROR message.

1. Without check New Security Tab



2. Checking New Security Tab



3. It havīnt Personal Lock Code




Maybe Drivers error????
Or I need use the last update????
Any answer????

Thanks like always Polar Team.

Best Regards.................aslam870
 
Old 09-13-2009, 04:53   #2 (permalink)
No Life Poster
 
y3kt's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Club-Berry
Posts: 1,937
Member: 238127
Status: Offline
Sonork: 100.1574867
Thanks Meter: 3,521
Donate money to this user
Try with latest version, (2.2.5) i read something was fixed in it, luck
 
The Following User Says Thank You to y3kt For This Useful Post:
Old 09-13-2009, 04:54   #3 (permalink)
No Life Poster
 
The_Gorr's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Tunisia
Age: 42
Posts: 14,196
Member: 145648
Status: Offline
Sonork: 100.100487 The_Gorr
Thanks Meter: 23,034
u using old update

last one is 2.2.5

use last update and post report

PS: i forget to tell u that u have to use only drivers from support area, if u have other drivers installed in ur computer, plz remove, restart pc, install those u download from support.
this should work 100%


waiting ur report

br

<= The_Gorr =>

Last edited by The_Gorr; 09-13-2009 at 05:06.
 
The Following User Says Thank You to The_Gorr For This Useful Post:
Old 09-13-2009, 10:24   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jul 2004
Location: Inside Polar Box
Posts: 723
Member: 71492
Status: Offline
Thanks Meter: 119
Hi

Remember put you phone in qualcom mode


Regards

^FiStrO^
 
Old 09-13-2009, 12:32   #5 (permalink)
Freak Poster
 
aslam870's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: in the Royal Palm Land....
Age: 45
Posts: 476
Member: 383033
Status: Offline
Sonork: 100.1580642
Thanks Meter: 441
Smile

Quote:
Originally Posted by ^FiStrO^ View Post
Hi

Remember put you phone in qualcom mode


Regards

^FiStrO^
Thanks by your advice my friend but this was worst. In Qualcom mode is the same message but at the moment. ĻERROR... Phone Not ConnectedĻ

Uninstall all Samsung drivers and reinstall using drivers downloaded from Polar Support Site........Nothing, the same message.

Now Iīm using the last update............Nothing, the same message.

Maybe later I try in other PC.

Any idea??????

Any way, thanks Polar Team. The Gorr, Fistro and Y3KT (Almost a Polar Supporter) by yours advices and help. We continue trying.

Best Regards...................aslam870
 
Old 09-13-2009, 12:43   #6 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jul 2004
Location: Inside Polar Box
Posts: 723
Member: 71492
Status: Offline
Thanks Meter: 119
Hi

You need put phone in qualcom mode (with keyboard sequence) and install qualcom drivers

Access Control panel->System->Hardware->Disp.Adm.
You need this 2 ports:

1 - Modem Samsung (In Modems)
2 - Diag Comport (In Ports COM&LPT)

I think you not have Diag Comport installed Ok

You can testing change Usb port and testing you cable

Regards

^FiStrO^
 
Old 09-13-2009, 13:36   #7 (permalink)
Freak Poster
 
aslam870's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: in the Royal Palm Land....
Age: 45
Posts: 476
Member: 383033
Status: Offline
Sonork: 100.1580642
Thanks Meter: 441
This is a Screen Capture now:



I unistall all again and make all manually. Then I post what happend.

Thanks and best regards my fiend.....................aslam870
 
Old 09-13-2009, 14:06   #8 (permalink)
Freak Poster
 
aslam870's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: in the Royal Palm Land....
Age: 45
Posts: 476
Member: 383033
Status: Offline
Sonork: 100.1580642
Thanks Meter: 441
Another answer. How can I unistall or remove all Samsung driver on my PC. Because I unistall all Samsung driver from Control Panel and then restar the PC but still drivers installation run automatically. I want to install all drivers manually using divers downloaded from Polar Support Site.

Best Regards..............aslam870
 
Old 09-13-2009, 15:24   #9 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jul 2004
Location: Inside Polar Box
Posts: 723
Member: 71492
Status: Offline
Thanks Meter: 119
Hi

You have phone connected with Zte drivers

Replace this drivers with Samsung qualcom drivers and problem solved

Regards

^FiStrO^
 
Old 09-13-2009, 15:58   #10 (permalink)
No Life Poster
 
The_Gorr's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Tunisia
Age: 42
Posts: 14,196
Member: 145648
Status: Offline
Sonork: 100.100487 The_Gorr
Thanks Meter: 23,034
as Fistro sayed, ur phone is connected with Zte drivers
if u don't know how to remove drivers, i suggest u to use a clean computer, will 100% work

br

<= The_Gorr =>
 
Old 09-13-2009, 16:09   #11 (permalink)
No Life Poster
 
toutou_gsm's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: inside nck
Posts: 3,886
Member: 628112
Status: Offline
Sonork: 100.1589052
Thanks Meter: 3,723
Quote:
Originally Posted by The_Gorr View Post
as Fistro sayed, ur phone is connected with Zte drivers
if u don't know how to remove drivers, i suggest u to use a clean computer, will 100% work

br

<= The_Gorr =>
@zied

please where can i find clean computer

i need it too
 
The Following User Says Thank You to toutou_gsm For This Useful Post:
Old 09-13-2009, 16:13   #12 (permalink)
No Life Poster
 
The_Gorr's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Tunisia
Age: 42
Posts: 14,196
Member: 145648
Status: Offline
Sonork: 100.100487 The_Gorr
Thanks Meter: 23,034
clean computer mean, a computer with new installed windows (no drivers conflict inside)

br

<= The_Gorr =>
 
Old 09-13-2009, 16:49   #13 (permalink)
No Life Poster
 
toutou_gsm's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: inside nck
Posts: 3,886
Member: 628112
Status: Offline
Sonork: 100.1589052
Thanks Meter: 3,723
format OS, i mean if there is any software to clean just drivers

thanks


regards,
 
Old 09-13-2009, 20:48   #14 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jul 2004
Location: Inside Polar Box
Posts: 723
Member: 71492
Status: Offline
Thanks Meter: 119
Hi again

Not remove drivers or clean computer

I add this name drivers in Polar and please not open new post for this

Contactme ... [email protected]

Regards

^FiStrO^
 
The Following User Says Thank You to ^FiStrO^ For This Useful Post:
Old 09-14-2009, 03:12   #15 (permalink)
Freak Poster
 
aslam870's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: in the Royal Palm Land....
Age: 45
Posts: 476
Member: 383033
Status: Offline
Sonork: 100.1580642
Thanks Meter: 441
Smile Problem solved

Quote:
Originally Posted by The_Gorr View Post
as Fistro sayed, ur phone is connected with Zte drivers
if u don't know how to remove drivers, i suggest u to use a clean computer, will 100% work

br

<= The_Gorr =>
Thanks both Fistro and The Gorr.

Of course that I know how remove drivers but the problem was that I unistall all Samsung drivers and still run automatically.
The solution was very simple, the delay of my post because I only can connect to Internet at night.
I change ZTE drivers manually and one by one using Qualcom drivers of Polar Support Site.

Now all is ok. Here is an screen capture of the devices connected:



And here is an image of Polar Soft:




Thanks all by his advices and Thanks Like Always Polar Team.

Polar never fail. Sometimes we fail with Polar. Thatīs all the problem.

Best Regards....................aslam870
 
The Following 6 Users Say Thank You to aslam870 For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Closed Thread

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Alc. Ot-s920.....error phone not respond ??? SOLVED !!! eskerra PolarBox 3 18 07-18-2013 21:17
Samsung gt-s5600 not picking all networks xxyyzzz2 QUALCOMM Models (3G) 5 01-18-2010 11:07
Samsung gt s5600 phone freeze ysanghie SPT BOX 7 09-24-2009 00:22
S5600 Reading security... error! (SIM not inserted) [Solved] gsm-faruks.com Z3X-Team Products 2 09-09-2009 18:25
L700 ERROR...Phone Not Readed... :::ANSWERED::: G3N3RAL PolarBox 3 3 06-01-2009 10:33

 



All times are GMT +1. The time now is 21:37.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.42049 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO