GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Advance-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-09-2015, 11:21   #46 (permalink)
No Life Poster
 
Advance-Box's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 7,599
Member: 651945
Status: Offline
Thanks Meter: 20,098

Quote:
Originally Posted by mrjuliano27 View Post
Hello Mr. X-Shadow, Please check the Activation of My Box. Logs Shown Below:
************************************************** ***********

Advance Turbo Flasher Found
================================================
Driver Version : 00021000
Library Version : 00030207
Box Type : ATF Nitro
Box Firmware : LogiCore 11.0.10
Software Version : v11.90
AdvanceBox SN : D26077C5B3D443F7904338CE
Box Status : NOT ACTIVATED

Please tell me Reseller of your Box and Date you buy it.
  Reply With Quote
Old 04-09-2015, 12:44   #47 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Oct 2009
Location: kashmir
Age: 30
Posts: 689
Member: 1134507
Status: Offline
Sonork: 100.1607956
Thanks Meter: 200
Red face

Quote:
Originally Posted by Advance-Box View Post
Your Box is BLOCKLISTED.
but bro im buy from Rawalpindi so what is process to active again ??????????
  Reply With Quote
Old 04-10-2015, 16:20   #48 (permalink)
Freak Poster
 
Arnoldsp's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Ivory coast
Age: 43
Posts: 356
Member: 28749
Status: Offline
Thanks Meter: 47
My brother buy it since 2013. but he is dead the 11th february 2014.
so i think he was buy it with oneonegsm.
  Reply With Quote
Old 04-10-2015, 16:26   #49 (permalink)
Freak Poster
 
Arnoldsp's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Ivory coast
Age: 43
Posts: 356
Member: 28749
Status: Offline
Thanks Meter: 47
Quote:
Originally Posted by Advance-Box View Post
Tell me who is reseller of your Box and what date you buy it.

Can fix your problem if you give me both information correctly.
sorry he is dead 11th february 2014.
  Reply With Quote
Old 04-14-2015, 14:34   #50 (permalink)
Freak Poster
 
Arnoldsp's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Ivory coast
Age: 43
Posts: 356
Member: 28749
Status: Offline
Thanks Meter: 47
reseller info

can you check with my sn box who is the reseller?
  Reply With Quote
Old 04-17-2015, 12:38   #51 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 22
Member: 1560187
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Hi

My box is showing not activated . Please check . I had 2 boxes and I had not used this one from a long ,after long when checked asking not activated . I had used this previously for ATF Network.

================================================
Advance Turbo Flasher Found
================================================
Driver Version : 00021000
Library Version : 00030207
Box Type : ATF Lightning
Box Firmware : LogiCore 11.0.10
Software Version : v12.11
AdvanceBox SN : 99D44914C839A0DDE9109A05
Box Status : NOT ACTIVATED

Brief case history - I had spoken to my reseller on this , ElectoSales Corporation Patna ( who takes from Aruna Export and Elcotek Telecom) bought 3 -4 yrs back, As per him this box origin was from Aruna Exports . I had spoken to Aruna Too , after 3 months of follow up I got reply from Aruna that Electrosales Corporation has some amount pending that needs to be paid to Aruna so Aruna had blocked all the boxes serial numbers what they have in list that has been sold to ElectroSales .

Now my situation is am hanging in between these two people war .Please give me a resolution .

Thanks in Advance
Vipin

Last edited by acma; 04-17-2015 at 12:47. Reason: case history
  Reply With Quote
Old 04-17-2015, 14:23   #52 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2009
Location: another place
Posts: 436
Member: 1128422
Status: Online
Thanks Meter: 63
may be any issue activate many atf box with same email id or same reseller while activation stage???

i have sold my old atf lightening box
few days ago i bought atf gold........., my resseller make a mistake..., he send me old atf box and my mistake too..., i am not care about different box casing..., i just activate this box and success. while i chek jitag activation..., atf recognize this box as atf nitro interface ( and the box is not jtag pre activated as they are just an old type atf box) and i send back to resseller

i received my atf gold box yesterday ..... , and i make an activation wih fill same id
while activation process i got some notification like invalid/ fail... i don't remember, i dont take screen shot, i just close it and i think i will start activation again from beginning...

but at the end after i restart atf software everything is ok..., my atf gold box successfully activated..., atf network activation success..., and jtag activated


br
  Reply With Quote
Old 04-27-2015, 17:58   #53 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 15
Member: 231042
Status: Offline
Thanks Meter: 1
================================================
Advance Turbo Flasher Found
================================================
Driver Version : 00020819
Library Version : 00030207
Box Type : ATF Lightning
Box Firmware : LogiCore 11.0.10
Software Version : v12.12
AdvanceBox SN : 8F5342198898226BDD05EDAC
Box Status : NOT ACTIVATED

================================================
Please Activate your Box
================================================

* Follow these Instructions
1. Disconnect any phones connected to ATF Box
2. Go to "Product Support Tab"
3. Go to "Box Tools" Section
4. Fill in the Required Information
5. Click "Activate Box" button

================================================
Box Successfully Initialized
================================================


I do not know reseller bought second hand please help

Ürün Adı : ATF Jtag Credits
ATF Jtag Credits : ATF Jtag Credits
ATF BOX LONG SN : 8F5342198898226BDD05EDAC
Tarih : 25.04.2015
Saat : 10:57:52 EEST
Durum : Tamamlandı


plss helpp
  Reply With Quote
Old 05-01-2015, 19:20   #54 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 15
Member: 231042
Status: Offline
Thanks Meter: 1
atf team w r u ? plss helppp
  Reply With Quote
Old 05-02-2015, 12:27   #55 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 15
Member: 231042
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Mr. X-Shadow pls help me
  Reply With Quote
Old 05-02-2015, 12:33   #56 (permalink)
No Life Poster
 
Advance-Box's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 7,599
Member: 651945
Status: Offline
Thanks Meter: 20,098
Quote:
Originally Posted by Firtina27 View Post
Mr. X-Shadow pls help me

1. Use ATF 12.20

2. Activate BOX 2 Times within 5 minutes. It should be OK.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Advance-Box For This Useful Post:
Old 05-02-2015, 12:34   #57 (permalink)
No Life Poster
 
Advance-Box's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 7,599
Member: 651945
Status: Offline
Thanks Meter: 20,098
Quote:
Originally Posted by acma View Post
Hi

My box is showing not activated . Please check . I had 2 boxes and I had not used this one from a long ,after long when checked asking not activated . I had used this previously for ATF Network.

================================================
Advance Turbo Flasher Found
================================================
Driver Version : 00021000
Library Version : 00030207
Box Type : ATF Lightning
Box Firmware : LogiCore 11.0.10
Software Version : v12.11
AdvanceBox SN : 99D44914C839A0DDE9109A05
Box Status : NOT ACTIVATED

Brief case history - I had spoken to my reseller on this , ElectoSales Corporation Patna ( who takes from Aruna Export and Elcotek Telecom) bought 3 -4 yrs back, As per him this box origin was from Aruna Exports . I had spoken to Aruna Too , after 3 months of follow up I got reply from Aruna that Electrosales Corporation has some amount pending that needs to be paid to Aruna so Aruna had blocked all the boxes serial numbers what they have in list that has been sold to ElectroSales .

Now my situation is am hanging in between these two people war .Please give me a resolution .

Thanks in Advance
Vipin

1. Use 12.20

2. Activate your Box again 2 Times within 5 Minutes
  Reply With Quote
Old 05-02-2015, 12:59   #58 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 15
Member: 231042
Status: Offline
Thanks Meter: 1
MR.X-Shadow problem not solved
  Reply With Quote
Old 05-02-2015, 13:21   #59 (permalink)
No Life Poster
 
Advance-Box's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 7,599
Member: 651945
Status: Offline
Thanks Meter: 20,098
@Firtina27

Hang on. I will check again now.
  Reply With Quote
Old 05-02-2015, 13:23   #60 (permalink)
No Life Poster
 
Advance-Box's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 7,599
Member: 651945
Status: Offline
Thanks Meter: 20,098
@Firtina27

Ok, checking main server. Your box is actually BLOCKLISTED ((
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 17:51.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.18817 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO