GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > DC Unlocker

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-16-2022, 01:54   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2022
Location: Germany
Posts: 4
Member: 3027596
Status: Offline
Thanks Meter: 0
HCU Error 216


Hello I am getting this Error as i try to start up the program.

I saw a thread trying Win 8 but it doesn't work for me.
Attached Images
File Type: png Unbenannt.png (2.3 KB, 10 views)
  Reply With Quote
Old 12-16-2022, 10:09   #2 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 4,632
Member: 2023196
Status: Offline
Thanks Meter: 1,880
A simple computer restart may solve this problem.
  Reply With Quote
Old 12-16-2022, 15:10   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2022
Location: Germany
Posts: 4
Member: 3027596
Status: Offline
Thanks Meter: 0
A restart didn't fix it for me
  Reply With Quote
Old 12-19-2022, 09:58   #4 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 4,632
Member: 2023196
Status: Offline
Thanks Meter: 1,880
Add a screenshot if possible with a directory of hcu software, please. May send it as PM. You should also try to redownload it. Did it work before and it stopped?
  Reply With Quote
Old 12-22-2022, 10:38   #5 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2022
Location: Germany
Posts: 4
Member: 3027596
Status: Offline
Thanks Meter: 0
It worked before and if I use an old version of hcu It works completely but since I have an emui 11 phone I wanna unlock right now I need the latest release. If I use that same exact exe and let it update by itself it errors also in 216 like I'd download it from the website.

I also send a screen via DM.
  Reply With Quote
Old 12-23-2022, 09:57   #6 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 4,632
Member: 2023196
Status: Offline
Thanks Meter: 1,880
Latest version can be downloaded from here: https://hcu-client.com/download/
  Reply With Quote
Old 12-24-2022, 22:53   #7 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2022
Location: Germany
Posts: 4
Member: 3027596
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Nope i have the same error with that version. The old one worked tho so it must have to do with the tool.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 04:31.



Powered by Searchlight © 2023 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2023 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2022 -
Page generated in 0.12101 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO