GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > DC Unlocker

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-14-2018, 12:50   #1 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Nov 2011
Location: kazakhstan
Posts: 54
Member: 1692480
Status: Offline
Thanks Meter: 6
Operation aborted because Your public ip changed


Привет всем. Почему не могу работать с сервером? Как решить эту проблему?

Hi, everybody. Why I can't work with the server? How to solve this problem?
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to nkman2 For This Useful Post:
Old 07-16-2018, 10:02   #2 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Sep 2013
Location: Lithuania, Kaunas
Posts: 4,696
Member: 2023196
Status: Offline
Thanks Meter: 1,894
Quote:
Originally Posted by nkman2 View Post
Привет всем. Почему не могу работать с сервером? Как решить эту проблему?

Hi, everybody. Why I can't work with the server? How to solve this problem?
Try to do check account after this error. Then should be possible continue working. This message may come if you use VPN and your IP changes.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Namelocked For This Useful Post:
Old 07-20-2018, 08:06   #3 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Nov 2011
Location: kazakhstan
Posts: 54
Member: 1692480
Status: Offline
Thanks Meter: 6
I have activation of HCU+dc phoenix. Where to me to swing insertions?
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to nkman2 For This Useful Post:
Old 07-20-2018, 09:58   #4 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Sep 2013
Location: Lithuania, Kaunas
Posts: 4,696
Member: 2023196
Status: Offline
Thanks Meter: 1,894
Quote:
Originally Posted by nkman2 View Post
I have activation of HCU+dc phoenix. Where to me to swing insertions?
Sorry, do not understand you correctly. What do you mean - to swing insertions?
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Namelocked For This Useful Post:
Old 07-24-2018, 11:54   #5 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Nov 2011
Location: kazakhstan
Posts: 54
Member: 1692480
Status: Offline
Thanks Meter: 6
where to take me firmwares?
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to nkman2 For This Useful Post:
Old 07-24-2018, 14:12   #6 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Sep 2013
Location: Lithuania, Kaunas
Posts: 4,696
Member: 2023196
Status: Offline
Thanks Meter: 1,894
Quote:
Originally Posted by nkman2 View Post
where to take me firmwares?
All firmwares that we have are on our support area which is accessed directly from flashing software.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Namelocked For This Useful Post:
Old 02-15-2020, 16:53   #7 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2014
Location: bahrain
Posts: 183
Member: 2308999
Status: Offline
Sonork: 100.1657583
Thanks Meter: 34
Donate money to this user
Operation aborted because Your public ip changed
hpw to fix this error?
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to askdm7 For This Useful Post:
Old 02-15-2020, 19:08   #8 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2019
Location: yemen
Posts: 16
Member: 2940422
Status: Offline
Sonork: null
Thanks Meter: 0
hcu tool
For the fifth time, the program is Blocked

Access denied (for using protocol monitoring software

user: horizon
  Reply With Quote
Old 02-17-2020, 15:56   #9 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Sep 2013
Location: Lithuania, Kaunas
Posts: 4,696
Member: 2023196
Status: Offline
Thanks Meter: 1,894
Quote:
Originally Posted by askdm7 View Post
Operation aborted because Your public ip changed
hpw to fix this error?
Have a static connection.
Quote:
Originally Posted by Abo karam View Post
hcu tool
For the fifth time, the program is Blocked

Access denied (for using protocol monitoring software

user: horizon
Sorry, but we talked this 3 or more times about this same thing and you haven't done anything to fix the problem on your side.
  Reply With Quote
Old 06-01-2024, 19:01   #10 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2019
Location: Bangladesh
Posts: 6
Member: 2910763
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Operation aborted because Your public ip changed

username: testing29500
  Reply With Quote
Old 06-02-2024, 12:01   #11 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2019
Location: Bangladesh
Posts: 6
Member: 2910763
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Operation aborted because Your public ip changed

username: testing29500
  Reply With Quote
Old 06-02-2024, 12:12   #12 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2019
Location: Bangladesh
Posts: 6
Member: 2910763
Status: Offline
Thanks Meter: 0
please fix my problem, tell me when will it be fixed
  Reply With Quote
Old 06-03-2024, 07:17   #13 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Sep 2013
Location: Lithuania, Kaunas
Posts: 4,696
Member: 2023196
Status: Offline
Thanks Meter: 1,894
Quote:
Originally Posted by Dwip Nath View Post
please fix my problem, tell me when will it be fixed
You need to have a connection with a static IP.
  Reply With Quote
Old 06-05-2024, 01:10   #14 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2019
Location: Bangladesh
Posts: 6
Member: 2910763
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Quote:
Originally Posted by Namelocked View Post
You need to have a connection with a static IP.
How co connect a static ip, and how to bind a ip to my account.
  Reply With Quote
Old 06-05-2024, 07:58   #15 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Sep 2013
Location: Lithuania, Kaunas
Posts: 4,696
Member: 2023196
Status: Offline
Thanks Meter: 1,894
Quote:
Originally Posted by Dwip Nath View Post
How co connect a static ip, and how to bind a ip to my account.
For this refer to your ISP. They will be able to explain it in detail.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 18:25.



Powered by Searchlight © 2024 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2023 -
Page generated in 0.19769 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO