GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > EFT Dongle

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-18-2023, 10:26   #76 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2003
Location: Lithuania
Age: 50
Posts: 312
Member: 34549
Status: Offline
Thanks Meter: 41

I connected the switched off Nokia G11 TA-1401 to the PC, but nothing happens, the PC does not react to the connection in any way. I can't activate SPD diag port
  Reply With Quote
Old 03-18-2023, 11:59   #77 (permalink)
Product Manager
 
easy-team's Avatar
 
Join Date: Feb 2016
Location: EFT Dongle
Posts: 10,933
Member: 2536865
Status: Offline
Sonork: 100.1584728
Thanks Meter: 19,458
Quote:
Originally Posted by Maratello View Post
I connected the switched off Nokia G11 TA-1401 to the PC, but nothing happens, the PC does not react to the connection in any way. I can't activate SPD diag port
this driver
https://easy-firmware.com/index.php?...file&id=420520
  Reply With Quote
Old 03-18-2023, 12:07   #78 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2003
Location: Lithuania
Age: 50
Posts: 312
Member: 34549
Status: Offline
Thanks Meter: 41
Test point needed for connect Nokia G11? Because when you connect the switched off phone to the PC, nothing happens, the phone just starts charging
  Reply With Quote
Old 03-18-2023, 13:20   #79 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 37
Member: 241658
Status: Offline
Thanks Meter: 0
any special cable needed for nokia g21?
mine just start charging when connected and nothing more
  Reply With Quote
Old 03-18-2023, 14:15   #80 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2018
Posts: 6
Member: 2820499
Status: Offline
Thanks Meter: 1
huawei dua-l22 frp error
Waiting For Device Connection...
USB PORT: Устройство с последовательным интерфейсом USB (COM236)
Port: Устройство с последовательным интерфейсом USB (COM236)
Manufacturer: Корпорация Майкрософт
OPEN COM PORT... OK
Handshake... OK
Read CHIP ID... OK
HW-CODE: 0X699
CPU: MT6739
Read Chip Version... OK
HW-SUBCODE: 0X8A00
HW-VERSION: 0XCB00
SW-VERSION: 0X0002
Read Phone Configuration... OK
Bypass Security Protection... OK
Dump EMI Config... OK
Send Protection Files BROM... OK
Check BROM status... OK
Setup DEVICE... OK
Init HARDWARE... OK
Setup DEVICE... OK
Read DEVICE Status... BROM
Init EXT RAM... OK
Send Download Agent... OK
Send Download Agent Extended... OK
Read Device Info... OK
EMMC INFO:
EMMC Boot1 Size: 4.00 MB
EMMC Boot2 Size: 4.00 MB
EMMC RPMB Size: 4.00 MB
EMMC USER Size: 14.68 GB
EMMC CID: 90014A484147346132D43C80408E46D9
RAM INFO:
SRAM Size: 128.00 KB
DRAM Size: 2.00 GB
CHANGE TO HIGH-SPEED PORT... OK
  Reply With Quote
Old 03-18-2023, 22:57   #81 (permalink)
No Life Poster
 
ramsey1976's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: nigeria
Posts: 598
Member: 581848
Status: Offline
Thanks Meter: 119
Please I need help I have vivo Y1s that needed pin code bypass without any data loss...plz can Eft handle it or is their any other tools that can do this bypass without data loss
  Reply With Quote
Old Yesterday, 09:37   #82 (permalink)
Product Manager
 
easy-team's Avatar
 
Join Date: Feb 2016
Location: EFT Dongle
Posts: 10,933
Member: 2536865
Status: Offline
Sonork: 100.1584728
Thanks Meter: 19,458
Quote:
Originally Posted by ramsey1976 View Post
Please I need help I have vivo Y1s that needed pin code bypass without any data loss...plz can Eft handle it or is their any other tools that can do this bypass without data loss
Unfortunately, sir, it is not supported, only formate
  Reply With Quote
Old Yesterday, 12:14   #83 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2021
Location: Ghana
Posts: 7
Member: 2993148
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Please I need test point for tecno kf7j it not showing in exe. Can you please update the test point
  Reply With Quote
Old Yesterday, 19:37   #84 (permalink)
No Life Poster
 
calvinpower's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Tanzania
Age: 52
Posts: 1,053
Member: 14229
Status: Offline
Thanks Meter: 134
hi sir, there is no read option for A032F FIRMWARE.
I TRY PARTITION, BUT CAN NOT READ OR SAVE ANY PARTITION
  Reply With Quote
Old Today, 07:15   #85 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 19
Member: 2758596
Status: Offline
Thanks Meter: 0
please eft team add fix download error in samsung tab
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 23:19.



Powered by Searchlight © 2023 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2023 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2022 -
Page generated in 0.08998 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO