GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > EFT Dongle

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-15-2023, 09:09   #46 (permalink)
Product Manager
 
easy-team's Avatar
 
Join Date: Feb 2016
Location: EFT Dongle
Posts: 12,261
Member: 2536865
Status: Offline
Sonork: 100.1584728
Thanks Meter: 21,540

Quote:
Originally Posted by AMR MIANWALI View Post
Vivo s1 all methods fail

Waiting For Device Connection...
USB PORT: MediaTek PreLoader USB VCOM_V1632 (Android) (COM54)
Port: MediaTek PreLoader USB VCOM_V1632 (Android) (COM54)
Manufacturer: MediaTek Inc.
OPEN COM PORT... OK
Handshake... OK
Read CHIP ID... OK
HW-CODE: 0X707
CPU: MT6768
Read Chip Version... OK
HW-SUBCODE: 0X8A00
HW-VERSION: 0XCA00
SW-VERSION: 0X0000
Read Phone Configuration... OK
Send Protection Files BROM... FAIL
[PROTOCOL ERR] [0x2470]
try again test point sir
  Reply With Quote
Old 03-15-2023, 10:45   #47 (permalink)
No Life Poster
 
allumts's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Age: 58
Posts: 16,412
Member: 1564612
Status: Offline
Thanks Meter: 12,346
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by ramsey1976 View Post
EFt is doing great....but what I don't like on them is that none dongle activation and dongle activation are not same dongle activation seems better than their none dongle activation that's where unlocktool beat them hands down...
EFT dongle you buy only one time for many activaction.

Can Active FTP file server instead of purchase "easy-firmware", very chip price and for 1 years.

EFT dongle allowe you of active all update of EFT Pro. And many other things that you can do only with one dongle purchased only one time.

You named UNLOCKTOOL where haven't any warranty and each update Damage the previous, like Xiaomi working with MI Assistent or Sideload mode only when released update, (later not work more), go to get one eye in % of success of all XIAMI, 1%.

EFT Pro work also w/o dongle, read carefully, pay Activaction, register and start to work.

At the end each one is free of choice, if for you this UnlockTool, (should be MULTIBRAND), is more good of EFT Pro not buy and remain with you UnlockToll w/o one minim of Support, if have one problem, nobody, except others users help you, but for them you issue can stay Years w/o answer.

Good lucky with you tool
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to allumts For This Useful Post:
Old 03-15-2023, 10:47   #48 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2016
Posts: 2
Member: 2654588
Status: Offline
Thanks Meter: 0
keep it up guys,good updating
  Reply With Quote
Old 03-15-2023, 11:16   #49 (permalink)
No Life Poster
 
allumts's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Age: 58
Posts: 16,412
Member: 1564612
Status: Offline
Thanks Meter: 12,346
Donate money to this user
Hi
have released 4.4.3 BUILD 008? now have open and AUTOUPDATE asked of Update to Build 008.
  Reply With Quote
Old 03-15-2023, 11:16   #50 (permalink)
No Life Poster
 
allumts's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Age: 58
Posts: 16,412
Member: 1564612
Status: Offline
Thanks Meter: 12,346
Donate money to this user
================Forum error================
  Reply With Quote
Old 03-15-2023, 12:54   #51 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2005
Age: 44
Posts: 106
Member: 120029
Status: Offline
Thanks Meter: 14
Hello. Yesterday i did a factory reset via Diag mode SPD on tablet Vonino Magnet 50 with Unisoc t610. The software said that it all went ok but the tablet now is in bootloop. I can't find firmware anywhere.
Now it says just this:
Waiting for server.....OK
Waiting For Device Connection.....OK
USB PORT: SCI USB2Serial (COM57)
Port: SCI USB2Serial (COM57)
OPEN COM PORT......OK
Handshake...OK
Read Device Info......FAIL!
Operation {Factory Reset} ID: CD8AB04102941715
Elapsed time 00:05 -- Version 4.4.3 Build 008

Can i solve my problem?
  Reply With Quote
Old 03-15-2023, 13:35   #52 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Jan 2011
Location: FRANCE Paris
Posts: 52
Member: 1485505
Status: Offline
Thanks Meter: 2
Eft pro flash oppo not supported

HELLO TEAM HAVE YOU ANY SOLUTION FOR THIS ISSUE


THANKS

https://ibb.co/tKgvHhR
  Reply With Quote
Old 03-15-2023, 16:36   #53 (permalink)
No Life Poster
 
haroon454's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: pakistan
Age: 41
Posts: 1,657
Member: 653398
Status: Offline
Thanks Meter: 670
Realme c21y frp reset done

Waiting For Device Connection...
USB PORT: SPRD U2S Diag (COM6)
Port: SPRD U2S Diag (COM6)
Manufacturer: DriverCoding Corporation
OPEN COM PORT... OK
Load fdl loaders... OK
Handshake FDL... OK
Boot id: SPRD3
Sending FDL... OK
Handshake NAND_FDL... OK
Boot version: Spreadtrum Boot Block version 1.1
Sending NAND_FDL... OK
Disable transcode... OK
Reading Partition Table... OK
Read Build Prop Info... FAIL
Read Internal Storage Info... OK
USERDATA: 48.81 GB
USERDATA: ENCRYPTED
RESET FRP... OK
Reboot... OK
Elapsed Time: 576 msecs
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to haroon454 For This Useful Post:
Old 03-15-2023, 17:15   #54 (permalink)
Freak Poster
 
yuslamunique's Avatar
 
Join Date: Jul 2021
Location: Nigeria
Posts: 403
Member: 2993572
Status: Offline
Thanks Meter: 164
Donate money to this user
Y must we update everytime we open EFT tool?
  Reply With Quote
Old 03-15-2023, 17:19   #55 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jan 2011
Location: Cuba
Posts: 1,956
Member: 1484663
Status: Offline
Thanks Meter: 344
Hi, my EFT Pro soft it's not working. I download update, not working, update old EFT_Pro.exe, Not working. Soft opens, EFT Pro 4.4.3 Build 009. Them it start "UPGRADE" and on 18% it closes. What's wrong? it Never happened this before.
Please Help
  Reply With Quote
Old 03-15-2023, 17:39   #56 (permalink)
No Life Poster
 
allumts's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Age: 58
Posts: 16,412
Member: 1564612
Status: Offline
Thanks Meter: 12,346
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by Bscaine View Post
Hi, my EFT Pro soft it's not working. I download update, not working, update old EFT_Pro.exe, Not working. Soft opens, EFT Pro 4.4.3 Build 009. Them it start "UPGRADE" and on 18% it closes. What's wrong? it Never happened this before.
Please Help
Since only you have this problem, sure 100% problem is in you PC.

Not use Win7 but Win10, (win 11 i listen there's some issue with all boxs with drivers), Ceck Firewall or put Manually in Exclusion from Firewall.

At the end change PC and try from other pc, issue is from you side.
  Reply With Quote
Old 03-15-2023, 17:42   #57 (permalink)
No Life Poster
 
allumts's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Age: 58
Posts: 16,412
Member: 1564612
Status: Offline
Thanks Meter: 12,346
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by yuslamunique View Post
Y must we update everytime we open EFT tool?
If loock and read carefully, you must be happy, becouse each update there's some Fix bug or other model added
  Reply With Quote
Old 03-15-2023, 17:45   #58 (permalink)
No Life Poster
 
allumts's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Age: 58
Posts: 16,412
Member: 1564612
Status: Offline
Thanks Meter: 12,346
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by vindiesele View Post
HELLO TEAM HAVE YOU ANY SOLUTION FOR THIS ISSUE


THANKS

https://ibb.co/tKgvHhR
Upload right the Scatter file from OFP, too much long directory and not to see the Scatter file.
  Reply With Quote
Old 03-15-2023, 19:03   #59 (permalink)
Freak Poster
 
Y Michael's Avatar
 
Join Date: Feb 2020
Location: Nigeria
Posts: 330
Member: 2947987
Status: Offline
Sonork: Null
Thanks Meter: 77
Anytime I close and open EFT dongle it prompt out new update after updating it if I close and open again it will prompt update again how can I stop it

Sent from my CPH1727 using Tapatalk
  Reply With Quote
Old 03-15-2023, 20:48   #60 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jan 2011
Location: Cuba
Posts: 1,956
Member: 1484663
Status: Offline
Thanks Meter: 344
Cool

Quote:
Originally Posted by Bscaine View Post
Hi, my EFT Pro soft it's not working. I download update, not working, update old EFT_Pro.exe, Not working. Soft opens, EFT Pro 4.4.3 Build 009. Them it start "UPGRADE" and on 18% it closes. What's wrong? it Never happened this before.
Please Help
Well, I helped myself... The problem was the update in the Data folder that creates EFT Pro. I open the EFT Pro.exe in another PC , the tool update the Data folder OK and copy it into my work Pc. Thanks to myself!
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Bscaine For This Useful Post:
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 06:23.



Powered by Searchlight © 2024 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2023 -
Page generated in 0.22615 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO