GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > FuriousGold

FuriousGold FuriouS GOLD Support Area | Powered by FuriousTeam

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-15-2009, 14:10   #1 (permalink)
Freak Poster
 
.::Indrojith::.'s Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Dhaka,Bangladesh
Posts: 499
Member: 80250
Status: Offline
Sonork: 100.1602959
Thanks Meter: 76
Donate money to this user
Vodafone710 unlock


How to unlock Vodafone 710 with furious? furious team please help.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to .::Indrojith::. For This Useful Post:
Old 11-15-2009, 14:15   #2 (permalink)
No Life Poster
 
msashami's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: -=HORIZON=-MobiSoft Rahwali GR
Age: 38
Posts: 1,344
Member: 181213
Status: Offline
Sonork: 100.1586186
Thanks Meter: 201
Pack 2
VODAFONE Q MODULE
Cable No. 53
HUAWEI.exe
[X] Direct Unlock

from Furious shell by Mughal G!

WBR
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to msashami For This Useful Post:
Old 11-15-2009, 16:50   #3 (permalink)
Product Manager
 
.:hack3r2k:.'s Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: FuriouSTeaM
Posts: 54,009
Member: 15022
Status: Offline
Sonork: 100.53452
Thanks Meter: 61,606
Quote:
Originally Posted by motmin View Post
How to unlock Vodafone 710 with furious? furious team please help.
Phone must be in test mode and usb cable must be used !

Br
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to .:hack3r2k:. For This Useful Post:
Old 08-05-2010, 18:13   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2005
Location: Pak
Age: 45
Posts: 252
Member: 162328
Status: Offline
Sonork: 100.1618216
Thanks Meter: 21
I have purchased new furious box with all 6 pack activated from ipmart 58cables.

but i did not find 53 cable and many other famous cables.

plz give me pinout of 53 cable
  Reply With Quote
Old 08-19-2010, 09:38   #5 (permalink)
No Life Poster
 
umarmsn's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: chennai
Age: 38
Posts: 5,480
Member: 616909
Status: Offline
Sonork: 1672125
Thanks Meter: 648
Quote:
Originally Posted by .:hack3r2k:. View Post
phone must be in test mode and usb cable must be used !

Br
i need usb drivers for that process so can you give me a idea
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to umarmsn For This Useful Post:
Old 08-19-2010, 10:08   #6 (permalink)
No Life Poster
 
umarmsn's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: chennai
Age: 38
Posts: 5,480
Member: 616909
Status: Offline
Sonork: 1672125
Thanks Meter: 648
when insert simcard "Test result of secret...
"Fixed operator ID error"

plsss how to i solve this problems
  Reply With Quote
Old 11-24-2010, 16:49   #7 (permalink)
No Life Poster
 
raja16sep's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: "I work for Good weekend"
Posts: 907
Member: 765990
Status: Offline
Sonork: 100.1582347
Thanks Meter: 207
Hi to All,
I have tried to unlock v710 but fail. Conected in Test mode ok.Port selected ok and drivers also ok. After that Programme say phone must be in normal mode and press ok but how can now put phone in normal mode. I have tried all button also removed battry but phone remain in test mode. if i remove cabel then it is disconected. From their how i can put in normal mode. Please need guide.
Thanks
Br, Raja
  Reply With Quote
Old 12-15-2010, 14:23   #8 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 1,411
Member: 305311
Status: Offline
Thanks Meter: 227
Quote:
Originally Posted by raja16sep View Post
Hi to All,
I have tried to unlock v710 but fail. Conected in Test mode ok.Port selected ok and drivers also ok. After that Programme say phone must be in normal mode and press ok but how can now put phone in normal mode. I have tried all button also removed battry but phone remain in test mode. if i remove cabel then it is disconected. From their how i can put in normal mode. Please need guide.
Thanks
Br, Raja

same here the color of unit pink not red or black mybe new security inside
  Reply With Quote
Old 12-15-2010, 14:46   #9 (permalink)
No Life Poster
 
mediapeople's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: inside forum
Posts: 1,285
Member: 759477
Status: Offline
Sonork: 100.1618763
Thanks Meter: 111
phone must be in test mode by pressing *+# poweron display shows pink install correct drivers choose pack two select correct port do job
  Reply With Quote
Old 12-16-2010, 03:22   #10 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 1,411
Member: 305311
Status: Offline
Thanks Meter: 227
Quote:
Originally Posted by sumayia_khan View Post
phone must be in test mode by pressing *+# poweron display shows pink install correct drivers choose pack two select correct port do job

test mode shows white screen only
  Reply With Quote
Old 10-04-2011, 08:57   #11 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: Romania
Age: 44
Posts: 26
Member: 1253967
Status: Offline
Thanks Meter: 2
Quote:
Originally Posted by msashami View Post
Pack 2
VODAFONE Q MODULE
Cable No. 53
HUAWEI.exe
[X] Direct Unlock

from Furious shell by Mughal G!

WBR

where is the buton for direct unlock i have only "read password" button

i have latest software from furious support ver 1.0.0.4583

it would be nice if you can give as a list of compatibility cables becouse fgold-053 sey nothing to me
  Reply With Quote
Old 10-04-2011, 09:02   #12 (permalink)
Product Manager
 
.:hack3r2k:.'s Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: FuriouSTeaM
Posts: 54,009
Member: 15022
Status: Offline
Sonork: 100.53452
Thanks Meter: 61,606
Quote:
Originally Posted by albinutza View Post
where is the buton for direct unlock i have only "read password" button

i have latest software from furious support ver 1.0.0.4583

it would be nice if you can give as a list of compatibility cables becouse fgold-053 sey nothing to me

You click READ PASSWORD if you plan to read the PHONE CODE. If you dont the phone will be unlocked


V710 USB PINOUT
keyboard UP

1------------24


1 - D+
2 - D-
4 - Vusb
18+19+20 - GND


Br
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to .:hack3r2k:. For This Useful Post:
Old 02-27-2012, 11:02   #13 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2011
Location: Lithuania
Posts: 6
Member: 1579719
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Hello, what box need to unlock that phone? and about new firmwares? can on that phone change languages (langpacks) lithuaniian russian? sorry am new and my english not well. thanks for advice
  Reply With Quote
Old 02-27-2012, 20:19   #14 (permalink)
Product Manager
 
.:hack3r2k:.'s Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: FuriouSTeaM
Posts: 54,009
Member: 15022
Status: Offline
Sonork: 100.53452
Thanks Meter: 61,606
Quote:
Originally Posted by LeTuVis View Post
Hello, what box need to unlock that phone? and about new firmwares? can on that phone change languages (langpacks) lithuaniian russian? sorry am new and my english not well. thanks for advice

FuriousGOld.com

Its not a free tool\


Br
  Reply With Quote
Old 02-27-2012, 21:51   #15 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2011
Location: Lithuania
Posts: 6
Member: 1579719
Status: Offline
Thanks Meter: 0
yea.but other box's can unlock 710 too. Ihave that vodafone but want know can change on phone languages... lithuanian or russian?
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
vodafone710 unlock problem sunnny Multi-Box 10 12-15-2011 20:17
vodafone710 unlock ? gsmjunction Multi-Box 1 01-29-2009 17:56
Vodafone710 Unlock Help Me!!! SHOEB AHMED Infinity-Box 3 11-23-2008 18:34
unlocking LG-cg225 cellrepairus NSPRO 0 04-30-2008 22:37

 



All times are GMT +1. The time now is 18:58.



Powered by Searchlight © 2024 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2023 -
Page generated in 0.20059 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO