GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Phoenix Black Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-12-2005, 20:44   #1 (permalink)
cat
Insane Poster
 
Join Date: May 2003
Location: Nat Israel
Posts: 86
Member: 29049
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Unhappy 6230 1% ERROR MCU did not boot


Dear member's hi

Maybe someone can assist me ?

P.B.B version number 6
Clean P.C and operating system WIN XP PRO +SP1
Tried all the types of voltages ACP-8E…..ACP-12E…….7.6-1A….
The phone is new and the cable is ok (Without resistance)

And I receive all the time the announcement of the next error
When I try to flash 6230 with any version

I can Flash the phone With …..GRI….PRO…TWIS…. Without any problem

Thanks for your time

Best Regards

Last edited by cat; 03-12-2005 at 20:47. Reason: no Picture
  Reply With Quote
Old 03-12-2005, 20:54   #2 (permalink)
Freak Poster
 
Starvirus's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 461
Member: 41465
Status: Offline
Sonork: 100.61907
Thanks Meter: 341
hi

look there and check it

http://forum.gsmhosting.com/vbb/showthread.php?t=180675

BR
Starvirus2
  Reply With Quote
Old 03-13-2005, 20:00   #3 (permalink)
No Life Poster
 
simlockman1's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: TURKEY
Age: 50
Posts: 1,542
Member: 31165
Status: Offline
Thanks Meter: 8
only support usb language change support mcu DKU-2 USB please change usb port
  Reply With Quote
Old 03-14-2005, 19:02   #4 (permalink)
cat
Insane Poster
 
Join Date: May 2003
Location: Nat Israel
Posts: 86
Member: 29049
Status: Offline
Thanks Meter: 1
I am so tired from this!!!!!!!!!

Dear members Hi .

Thanks for the fast replay

But it does not working

Tried with 5 new cables and I receive the announcement of the next error

I can flash with the cables with other software's ….gri…pro…twis…

Do I should connect the USB cable too P.B.B when I flash?

What I need to do in order to operate this thing

I am so tired from this!!!!!!!!!

And again thanks for your time

Best Regards
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
MCU did not boot deep_ava Nokia Digital Core Technology 4 ( DCT-4 ) 2 06-17-2006 07:19
MCU did not ACK pol98 Phoenix Black Box 12 03-15-2005 17:48
Mcu id bad checksum and mcu did not boot error problem bengong Phoenix Black Box 5 02-07-2005 07:28
6230 MCU did not ACK ? ceedee Phoenix Black Box 7 01-28-2005 00:38
8310 Time out! MCU did not boot ! Laser Nokia Hardware & Hardware Repair 2 07-14-2003 22:18

 



All times are GMT +1. The time now is 01:09.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.26418 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO