GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Alcatel > Alcatel TCL Phones and New Models

Alcatel TCL Phones and New Models OT, OH & E series, and all new TCL and Alcatel Models which are not listed in upper sections.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-12-2021, 19:32   #16 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2015
Posts: 2
Member: 2469220
Status: Offline
Thanks Meter: 0

i have this model Alcatel , he don't connected to other network after unlocked it full signal bar but cannot connected to internet i put APN manually same problem any face this problem need help urgently

MODEL: LinkHub Alcatel HUB41

I need the flash firmware.
  Reply With Quote
Old 11-13-2021, 20:02   #17 (permalink)
Moderator
 
Brka's Avatar
 
Join Date: Jun 1999
Location: Serbia
Age: 47
Posts: 7,870
Member: 163
Status: Offline
Thanks Meter: 7,528
Quote:
Originally Posted by lapepa View Post
i have this model Alcatel , he don't connected to other network after unlocked it full signal bar but cannot connected to internet i put APN manually same problem any face this problem need help urgently

MODEL: LinkHub Alcatel HUB41

I need the flash firmware.
If the device asked for code and you entered it,
it accepted and said "unlock done" or "unlocked",
Then - your APN is not good.

example:

- apn (ie: tele2net)
- dial no. (ie: *99#)
- user
- password
- protocol

https://www.youtube.com/watch?v=CZ7zpSjClcw&fs=1" width="644" height="390">https://www.youtube.com/watch?v=CZ7zpSjClcw&fs=1" />https://www.youtube.com/watch?v=CZ7zpSjClcw">http://www.youtube.com/watch?v=https://www.youtube.com/watch?v=CZ7zpSjClcw

b.r.
Alex
__________________
Always press THANKS button if my post was helpful!
Please DO NOT send me PM's for help, You can ask for help on forum
Do not post THANKS posts - use thanks button !
ALWAYS use SEARCH button before posting!
  Reply With Quote
Old 01-02-2022, 22:17   #18 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2016
Location: Serbia
Posts: 9
Member: 2604785
Status: Offline
Thanks Meter: 2
I have HH41V form carrier VIP Serbia

I would like to unlock it so I tought that maybe firmware upgrade would give me better results and unlock more user interface options like those present at various screenshots on internet.

This tool with manual would be something nice to play with if you are willing to share.

Hvala unapred i srecna ti nova godina.
  Reply With Quote
Old 01-02-2022, 22:31   #19 (permalink)
Moderator
 
Brka's Avatar
 
Join Date: Jun 1999
Location: Serbia
Age: 47
Posts: 7,870
Member: 163
Status: Offline
Thanks Meter: 7,528
No unlock requests here, as per forum rules.
There is code request section dedicated for it.

Request posts of this kind are usualy deleted
without further notice.

B.r.
Alex
__________________
Always press THANKS button if my post was helpful!
Please DO NOT send me PM's for help, You can ask for help on forum
Do not post THANKS posts - use thanks button !
ALWAYS use SEARCH button before posting!
  Reply With Quote
Old 01-02-2022, 22:49   #20 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2016
Location: Serbia
Posts: 9
Member: 2604785
Status: Offline
Thanks Meter: 2
I dont need NCK unlock but feature unlock that new FW would give me.
  Reply With Quote
Old 01-02-2022, 23:35   #21 (permalink)
Moderator
 
Brka's Avatar
 
Join Date: Jun 1999
Location: Serbia
Age: 47
Posts: 7,870
Member: 163
Status: Offline
Thanks Meter: 7,528
Quote:
Originally Posted by Miodragz View Post
I dont need NCK unlock but feature unlock that new FW would give me.
There are no basically any new features
In any of such modems, beside those that are already there.
Those are simple/basic 4g routers, nothing else.
Updates are just security patches, for known vulnerabilities and thats it.
Alcatel/tcl are very basic devices with poor support,
aimed at low-level market segment,
So nothing special to expect from it.

There is even no retail version of firmware on support,
Only carrier customized versions, locked to certain bands,
And probably fratures.

All of that is worth nothing, since domestic operaters
Use private ip ranges for 4g users, so simple network options
like port forwarding are useless.
(You dont have public ip address on your device)

B.r.
Alex
__________________
Always press THANKS button if my post was helpful!
Please DO NOT send me PM's for help, You can ask for help on forum
Do not post THANKS posts - use thanks button !
ALWAYS use SEARCH button before posting!

Last edited by Brka; 01-02-2022 at 23:41.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Brka For This Useful Post:
Old 01-03-2022, 00:22   #22 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2016
Location: Serbia
Posts: 9
Member: 2604785
Status: Offline
Thanks Meter: 2
I was looking at some screenshots online and I tought I saw more developed GUI - like more options. To be honest I dont need more that I currently have, but router is bugging every now and than - at least once a day. So I thought because my FW version is low 2.00.05 and that there are a lot bigger numbers that at least those would be more stable at its primary task.

I thought that my unit is bugged ans so I bought same ones on flea market for cheap, but all these are total crap.

Than I bought nice Huawei router - but that one is locked with 16 digit code (meaning there is no easy way to unlock it)

And so I am back with this crap. Hoping that FW upgrade would solve connection issues.
  Reply With Quote
Old 03-10-2022, 18:51   #23 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2021
Location: santo domingo
Age: 36
Posts: 1
Member: 2996675
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Quote:
Originally Posted by Brka View Post
I already sent you tool, instructions few days ago,
Have you even tried it ?

There is service manual in archive,
Inside you can read how to do fw update.

Dont repeat useless posts, just open your eyes.

B r
Alex
Hello, can you send the files to update the firmware? I have this model and I want to update it now, thanks
  Reply With Quote
Old 11-26-2022, 05:31   #24 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2022
Location: Keller
Age: 35
Posts: 1
Member: 3025974
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Hello, I have the same problem that it doesn't connect to the internet after unlocking, it only works with Claro, even if I add another profile, it's the same thing. I would like to change the software on my computer to see if it can connect, thank you very much before hand


Nombre del dispositivo:
HUB41
IMEI:
014993002816197
IMSI:
370012016404496
Mi número:
Versión de software:
HH41_NK_02.00_19
Versión de módem:
HH41_NK_02.00_19
Dirección MAC:
f0:51:36:3a:72:43

Hello, I also have the same problem, it tells me out of the zone even with the clear sim card, I need the software I also hope you can help me

Last edited by Brka; 11-26-2022 at 23:01. Reason: merged posts
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 13:38.



Powered by Searchlight © 2023 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2023 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2022 -
Page generated in 0.15541 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO