GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > PolarBox 3

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-27-2009, 12:13   #1 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 56
Member: 524182
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Is Samsung3G server working now? :::ANSWERED:::


Hello, I'm trying to unlock some Samsung phones, and Polar always shows:

Contacting With Server...Wait...


Thanks
  Reply With Quote
Old 05-27-2009, 12:23   #2 (permalink)
Banned
 
FullFLASHgSMPH's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Philippines
Age: 53
Posts: 4,639
Member: 161739
Status: Offline
Sonork: 100.1584054
Thanks Meter: 3,338
what model?

need that.. waiting server is FINE..
  Reply With Quote
Old 05-27-2009, 12:29   #3 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 56
Member: 524182
Status: Offline
Thanks Meter: 1
ZV60, L760v and U700v.

Thanks
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to hidroeuropa For This Useful Post:
Old 05-27-2009, 12:31   #4 (permalink)
Banned
 
FullFLASHgSMPH's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Philippines
Age: 53
Posts: 4,639
Member: 161739
Status: Offline
Sonork: 100.1584054
Thanks Meter: 3,338
post logs error connecting...
  Reply With Quote
Old 05-27-2009, 12:46   #5 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 56
Member: 524182
Status: Offline
Thanks Meter: 1
http://www.subirimagenes.com/imagen-...2-2615441.html


And the same with ZV60, U700v and f480

Thanks
  Reply With Quote
Old 05-27-2009, 12:54   #6 (permalink)
No Life Poster
 
The_Gorr's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Tunisia
Age: 46
Posts: 14,198
Member: 145648
Status: Offline
Sonork: 100.100487 The_Gorr
Thanks Meter: 23,034
server will be restarted in few time, just retry later

br

<= The_Gorr =>
  Reply With Quote
Old 05-27-2009, 15:27   #7 (permalink)
No Life Poster
 
The_Gorr's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Tunisia
Age: 46
Posts: 14,198
Member: 145648
Status: Offline
Sonork: 100.100487 The_Gorr
Thanks Meter: 23,034
server ok now

br

<= The_Gorr =>
  Reply With Quote
Old 05-27-2009, 15:48   #8 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 56
Member: 524182
Status: Offline
Thanks Meter: 1
I still have the same problem...

Thanks
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
is server working now? JAMLU2008 Cyclonebox 1 01-20-2010 12:34
is the A2 cid53 server work now? i wait for 15 mins already kaholukkk Seking Server 4 07-30-2009 13:59
Server is up and working now :::GsmFather::: Gsmfather The Wholesale Unlocking Database 2 09-03-2008 18:20
>>IS UB A2 unlock server working now ?? SETOOL down ?!?<<< Rezn Universalbox 6 05-21-2008 15:59
SETOOL All Servers Working Now for CID52 shahzaadbutt SETool2 16 11-10-2007 18:35

 



All times are GMT +1. The time now is 10:51.



Powered by Searchlight © 2024 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2023 -
Page generated in 0.13687 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO