GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > iPhone ,iPod & iPad (Apple Inc. Products) > iPhone, iPad, iPod Hardware Repair

iPhone, iPad, iPod Hardware Repair Hardware Repair discussions for iPhone, iPod , iPad & Apple Products, help, guides.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-13-2018, 02:43   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2016
Posts: 117
Member: 2656737
Status: Offline
Thanks Meter: 12
IPhone 7 and 8 eeprom ic


hi

on iPhone 6 and 6s we had eeprom ic so if we swap CPU and NAND to different motherboard we still need to swap eeprom ic so the device can boot without restoring the device and loosing the data. but on iphone 7 and 8 it seems there is no logic eeprom anymore only baseband eeprom is there? so if we only swap cpu and nand flash to another board the device will boot without restoring?
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Mobilerepair111 For This Useful Post:
Old 09-10-2021, 08:04   #2 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2006
Location: Tehran-Iran
Posts: 16
Member: 274403
Status: Offline
Sonork: 100.1586363
Thanks Meter: 7
Quote:
Originally Posted by Mobilerepair111 View Post
hi

on iPhone 6 and 6s we had eeprom ic so if we swap CPU and NAND to different motherboard we still need to swap eeprom ic so the device can boot without restoring the device and loosing the data. but on iphone 7 and 8 it seems there is no logic eeprom anymore only baseband eeprom is there? so if we only swap cpu and nand flash to another board the device will boot without restoring?
i think you must swap 4 ic (nand , cpu , bb , e2prom bb)
  Reply With Quote
Old 09-10-2021, 15:56   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2017
Location: Russia - Izhevsk
Posts: 105
Member: 2681265
Status: Offline
Thanks Meter: 55
If you change only the CPU and NAND, then the device will not boot, you need more ARB to download, and in order for the data to remain, then NFC, since a strip will go with someone else's NFC with an attempt to restore data. Sorry my bad eng.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 20:42.



Powered by Searchlight © 2022 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2022 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.10446 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO