GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Easy-Jtag / Easy-Jtag Plus

Easy-Jtag / Easy-Jtag Plus The official support section. You can ask here your question and get answer regarding using Easy-Jtag / Easy-Jtag Plus.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-19-2014, 23:42   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 5
Member: 2207836
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Card Not Found Z3X Box Pro


Hello I have own a Z3X Box Pro and everything time I connected to the computer it says card not found. When I try to download any of the software it tells me the same thing card not found. Does anyone know how I could find that problem because I really have no idea on how to fix it. I just purchase the box and I haven't been able to used it because it keeps giving me this error
  Reply With Quote
Old 06-20-2014, 10:20   #2 (permalink)
Product Supporter
 
NoName®'s Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: China
Posts: 3,320
Member: 129885
Status: Offline
Sonork: 100:1603514
Thanks Meter: 6,176
Drivers are installed correctly ? Can you run diag tool from Drivers subfolder of Easy-JTAG software installation.
  Reply With Quote
Old 06-20-2014, 10:26   #3 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Sep 2011
Location: phillipines
Age: 31
Posts: 53
Member: 1654775
Status: Offline
Thanks Meter: 7
try to install the correctly driver or the smartcard
  Reply With Quote
Old 06-20-2014, 21:07   #4 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 5
Member: 2207836
Status: Offline
Thanks Meter: 0
I have installed all the drivers correctly like you guys suggested but when I run the hardware wizard it goes to a screen where it says dead card repair. I try to repair it. It gives me 3 different files to choose from and I selected each one and it still says that it can't be read do you guys know how I could fix this.
  Reply With Quote
Old 06-21-2014, 00:00   #5 (permalink)
Product Supporter
 
NoName®'s Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: China
Posts: 3,320
Member: 129885
Status: Offline
Sonork: 100:1603514
Thanks Meter: 6,176
I can check by teamviewer. please contact me in skype. the.noname

B.r.
  Reply With Quote
Old 06-21-2014, 16:29   #6 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 5
Member: 2207836
Status: Offline
Thanks Meter: 0
ok thank you so much for you help I will send you a Skype requested my username is solermic0824
  Reply With Quote
Old 06-21-2014, 17:29   #7 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 5
Member: 2207836
Status: Offline
Thanks Meter: 0
I was looking for you on Skype but I can't find out you
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 02:38.



Powered by Searchlight © 2021 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2021 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.21088 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO