GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > DC Unlocker

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-23-2021, 09:06   #16 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 4,415
Member: 2023196
Status: Offline
Thanks Meter: 1,803

Quote:
Originally Posted by abdoulgaf View Post
HI DC team still have freeze issu when read phone info in manufacture mode in this new version too. only hcu_362 worked well
Disable line(s) under "Android phone" then do detection in manufacture mode.
  Reply With Quote
Old 03-23-2021, 23:54   #17 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Sep 2012
Location: TOGO(Lome)
Posts: 50
Member: 1813429
Status: Offline
Thanks Meter: 11
Quote:
Originally Posted by Namelocked View Post
Disable line(s) under "Android phone" then do detection in manufacture mode.
please sir do a sreenshot of what your talking about
  Reply With Quote
Old 03-24-2021, 13:42   #18 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 4,415
Member: 2023196
Status: Offline
Thanks Meter: 1,803
Quote:
Originally Posted by abdoulgaf View Post
please sir do a sreenshot of what your talking about
Add screenshot of device manager with phone connected in manufacture mode and i will point out what needs to be disabled.
  Reply With Quote
Old 03-24-2021, 14:12   #19 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Sep 2012
Location: TOGO(Lome)
Posts: 50
Member: 1813429
Status: Offline
Thanks Meter: 11
Quote:
Originally Posted by Namelocked View Post
Add screenshot of device manager with phone connected in manufacture mode and i will point out what needs to be disabled.
i finally figured out what to do. and now it worked thanks. now i have another question. possible to active dual-sim function with this new version on recent huawei phone like mate 20 pro and p30 lite?
  Reply With Quote
Old 03-24-2021, 14:15   #20 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 4,415
Member: 2023196
Status: Offline
Thanks Meter: 1,803
Quote:
Originally Posted by abdoulgaf View Post
i finally figured out what to do. and now it worked thanks. now i have another question. possible to active dual-sim function with this new version on recent huawei phone like mate 20 pro and p30 lite?
No, it is not https://hcu-client.com/hcu-features-by-tp-xloader/
  Reply With Quote
Old 04-02-2021, 16:52   #21 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2017
Location: PESHAWAR, PAKISTAN
Age: 23
Posts: 171
Member: 2793383
Status: Offline
Thanks Meter: 23
Hello Hcu team Please Add latest MTK Cpu imei repair tab with test point methods
  Reply With Quote
Old 04-26-2021, 10:50   #22 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2019
Location: iran
Posts: 7
Member: 2906470
Status: Offline
Thanks Meter: 2
Gives a successful message, but a network lock code is required after the device is turned on.
pot-lx1af
  Reply With Quote
Old 04-26-2021, 16:29   #23 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 4,415
Member: 2023196
Status: Offline
Thanks Meter: 1,803
Quote:
Originally Posted by ghayoum1 View Post
Gives a successful message, but a network lock code is required after the device is turned on.
pot-lx1af
Could you add a screenshot/picture of it please. Can send via PM if you do not want to post it in public.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Namelocked For This Useful Post:
Old 04-27-2021, 10:19   #24 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2019
Location: iran
Posts: 7
Member: 2906470
Status: Offline
Thanks Meter: 2
I tried different software.
POT-L21AF_9.0.1.165(C185E8R1P11)
POT-L21AF_10.0.0.241(C185E3R4P1)
Potter-L21AF 9.1.0.263(C185E8R4P1)
  Reply With Quote
Old 04-27-2021, 15:44   #25 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 4,415
Member: 2023196
Status: Offline
Thanks Meter: 1,803
Quote:
Originally Posted by ghayoum1 View Post
I tried different software.
POT-L21AF_9.0.1.165(C185E8R1P11)
POT-L21AF_10.0.0.241(C185E3R4P1)
Potter-L21AF 9.1.0.263(C185E8R4P1)
Your IMEI on mobile shows zeroes, have you repaired it? What do you see with *#06# two imeis or one? Your phone is set to double sim, and the problem may be related to firmware if it does not show double IMEI and from that may be network lock problem as well. You sure it is L21AF or you have rebranded it?
  Reply With Quote
Old 04-27-2021, 17:53   #26 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2019
Location: iran
Posts: 7
Member: 2906470
Status: Offline
Thanks Meter: 2
Quote:
Originally Posted by Namelocked View Post
Your IMEI on mobile shows zeroes, have you repaired it? What do you see with *#06# two imeis or one? Your phone is set to double sim, and the problem may be related to firmware if it does not show double IMEI and from that may be network lock problem as well. You sure it is L21AF or you have rebranded it?
An Imei is displayed on the phone, which is 0000.
These files are correct, they contain the Preloader and Cust files, the flash file is burned properly, either with Dc Phoenix or with a memory card, when I get the information with hcu in Testpoint mode imei and model and other information is correct

Quote:
Originally Posted by Namelocked View Post
Your IMEI on mobile shows zeroes, have you repaired it? What do you see with *#06# two imeis or one? Your phone is set to double sim, and the problem may be related to firmware if it does not show double IMEI and from that may be network lock problem as well. You sure it is L21AF or you have rebranded it?
Phone Model Is Pot-lx1af
I backed up the Oeminfo partition and burned it again later.
Do you know another firmware?
Can You Help Me For Write Bordsofware(how To Do)

Last edited by Namelocked; 04-28-2021 at 16:13.
  Reply With Quote
Old 04-28-2021, 16:15   #27 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 4,415
Member: 2023196
Status: Offline
Thanks Meter: 1,803
Quote:
Originally Posted by ghayoum1 View Post
An Imei is displayed on the phone, which is 0000.
These files are correct, they contain the Preloader and Cust files, the flash file is burned properly, either with Dc Phoenix or with a memory card, when I get the information with hcu in Testpoint mode imei and model and other information is correct



Phone Model Is Pot-lx1af
I backed up the Oeminfo partition and burned it again later.
Do you know another firmware?
Can You Help Me For Write Bordsofware(how To Do)
Don't flash any board software into it. Please write your username/dongle id.
  Reply With Quote
Old 04-29-2021, 08:07   #28 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2019
Location: iran
Posts: 7
Member: 2906470
Status: Offline
Thanks Meter: 2
Quote:
Originally Posted by Namelocked View Post
Don't flash any board software into it. Please write your username/dongle id.
my dongle id is:
039B902479
  Reply With Quote
Old 04-29-2021, 13:16   #29 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 4,415
Member: 2023196
Status: Offline
Thanks Meter: 1,803
Quote:
Originally Posted by ghayoum1 View Post
my dongle id is:
039B902479
Please do this:
1. Restart HCU software.
2. Login with your account on software.
3. Right click on memo area make sure "enable debug logging" has a check mark.
4. Detect your device. Try to network/sim unlock, after attempt do rest of the steps
5. Right click on memo area and save "debug log file".
6. Send that file to me, please.
  Reply With Quote
Old 04-30-2021, 09:36   #30 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2019
Location: iran
Posts: 7
Member: 2906470
Status: Offline
Thanks Meter: 2
Quote:
Originally Posted by Namelocked View Post
Please do this:
1. Restart HCU software.
2. Login with your account on software.
3. Right click on memo area make sure "enable debug logging" has a check mark.
4. Detect your device. Try to network/sim unlock, after attempt do rest of the steps
5. Right click on memo area and save "debug log file".
6. Send that file to me, please.
i cant insert link here,i sent file link to your inbox
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to ghayoum1 For This Useful Post:
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 02:40.



Powered by Searchlight © 2021 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2021 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.10772 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO