GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Universalbox

Universalbox Universalbox Official support area

 
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-25-2007, 09:38   #16 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Sep 2005
Location: Melbourne / Australia
Age: 44
Posts: 3,426
Member: 177834
Status: Offline
Thanks Meter: 1,789

Quote:
Originally Posted by alex12345 View Post
hi, if u try all the solution we posted b4 then please send back to ur reseller ask for replacement.

Regards
alex
how many times we have to send the box back
even if we send it back we will get replacment with refurbuised box, working for 1 week
 
Old 10-22-2007, 21:39   #17 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Aug 2005
Age: 35
Posts: 7
Member: 175340
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Please helpme, i know if there is any way to repair the box, because my warranty period has expired 3 days ago.

thank
 
Old 10-22-2007, 22:10   #18 (permalink)
No Life Poster
 
MobilesDoctor's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: IRELAND
Posts: 14,212
Member: 87357
Status: Offline
Thanks Meter: 9,456
Quote:
Originally Posted by canterobb View Post
Please helpme, i know if there is any way to repair the box, because my warranty period has expired 3 days ago.

thank
Contact To UniversalBox.Maybe He will do Something For You.

Regards
Faisal
 
Old 10-23-2007, 17:50   #19 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Aug 2005
Age: 35
Posts: 7
Member: 175340
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Thanks for your reply but my problem and solutions connecting the box in the back usb of my pc, it seems my board does not give sufficient voltage in the front usb.
 
Old 10-23-2007, 20:46   #20 (permalink)
No Life Poster
 
MobilesDoctor's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: IRELAND
Posts: 14,212
Member: 87357
Status: Offline
Thanks Meter: 9,456
Quote:
Originally Posted by canterobb View Post
Thanks for your reply but my problem and solutions connecting the box in the back usb of my pc, it seems my board does not give sufficient voltage in the front usb.

Firstly Change Your Usb Cable, If ur problem not solved then Change Comuter Casing May be the front usb on the casing also disturb, and FINALLY change urs PC'Mainboard

Regards
Faisal
 
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 01:39.



Powered by Searchlight © 2021 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2021 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.18173 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO