GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Chimera Tool

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-30-2014, 21:58   #1 (permalink)
Product Manager
 
Chimera Tool's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 21,530
Member: 1787203
Status: Offline
Thanks Meter: 20,920
Account and License related reports / questions


Dear ChimeraTool Users,

As the title of the topic suggests, we opened this thread for those, who meet issues with their accounts (username) or with their licenses.


When you have to write to this thread?


  • When you have Login issues
  • When you have License issues
  • When you have Payment issues
  • When you need information's about the above mentioned subjects.
How do i report my problems?


Just write down your username and a short description about the trouble.
An example:
username: test_user
Description: My computer were formatted because of I have reinstalled my system. Please delete my old computer ID.

NOTE: Do NOT share your Password and Email address here. We know that our Community is loaded with people with good will, but the devil never sleeps. If you have login issues, just write down the ERROR MESSAGE, which appears for you, and you will receive a private message from our forum account.


We would also emphasize, that those comments, which ones are not related to the listed problems, will be deleted.






Thank you for your understanding.
Chimera Team

Last edited by Chimera Tool; 02-26-2021 at 15:35.
  Reply With Quote
The Following 20 Users Say Thank You to Chimera Tool For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 01-31-2014, 08:33   #2 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2005
Age: 43
Posts: 165
Member: 116294
Status: Offline
Thanks Meter: 20
i got full licence chimera mobile tool but when i try to write imei blackberry 9700 it says "You don't have enough credits for the selected procedure. You can buy more credits here."
  Reply With Quote
The Following 4 Users Say Thank You to extremesss For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 01-31-2014, 08:40   #3 (permalink)
No Life Poster
 
chubbie's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: heLL and beY0nd
Posts: 980
Member: 281801
Status: Offline
Sonork: 100.1608672
Thanks Meter: 158
Donate money to this user
username: chubbie
Description: Please delete my old computer ID.


I have subscribe on another account
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to chubbie For This Useful Post:
Old 01-31-2014, 09:31   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Ja\/\/aD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Aunlock
Age: 42
Posts: 18,049
Member: 80354
Status: Offline
Sonork: 100.1577575
Thanks Meter: 21,658
Quote:
Originally Posted by extremesss View Post
i got full licence chimera mobile tool but when i try to write imei blackberry 9700 it says "You don't have enough credits for the selected procedure. You can buy more credits here."
actually for change/Repair bb imei you need 4 Credits for each imei
100 Credits price is only 10€,
you can buy directly from https://chimeratool.com/buylicences/
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Ja\/\/aD For This Useful Post:
Old 01-31-2014, 09:56   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2006
Location: SOUTH AFRICA
Posts: 129
Member: 220491
Status: Offline
Thanks Meter: 14
Please help

hi i bought yesterday>599 credite but when i am trying to repair imei for 9900 its give me error
You don't have licence for the selected procedure. my user name is matinVisit this page for more information.
Quote:
Originally Posted by Ja\/\/aD View Post
actually for change/Repair bb imei you need 4 Credits for each imei
100 Credits price is only 10€, you can buy directly from https://chimeratool.com/buylicences/
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to mahin For This Useful Post:
Old 01-31-2014, 10:20   #6 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2005
Location: The_Mobile_Pakistan
Posts: 240
Member: 145399
Status: Offline
Thanks Meter: 26
hi
i have 100 credits. i want ot unlock bb 8520 but it gives error that you don't have licence. pls.guide. thanks.
user name: ch.tariq
  Reply With Quote
Old 01-31-2014, 10:35   #7 (permalink)
No Life Poster
 
Pastime_GSM's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: In the paradise
Posts: 2,263
Member: 1798174
Status: Offline
Sonork: 100.114149
Thanks Meter: 988
Quote:
Originally Posted by mahin View Post
hi i bought yesterday>599 credite but when i am trying to repair imei for 9900 its give me error
You don't have licence for the selected procedure. my user name is matinVisit this page for more information.
you get a credits but you not converted your credits to licence.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Pastime_GSM For This Useful Post:
Old 01-31-2014, 10:36   #8 (permalink)
No Life Poster
 
Pastime_GSM's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: In the paradise
Posts: 2,263
Member: 1798174
Status: Offline
Sonork: 100.114149
Thanks Meter: 988
Quote:
Originally Posted by taritm View Post
hi
i have 100 credits. i want ot unlock bb 8520 but it gives error that you don't have licence. pls.guide. thanks.
user name: ch.tariq
you should get blackberry licence to work with chimertool.
check this link for more details : https://chimeratool.com/buylicences/
  Reply With Quote
Old 01-31-2014, 11:53   #9 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 197
Member: 663710
Status: Offline
Thanks Meter: 28
pls have problem with my licence i have formated my pc
my useer name is akulewe
email:[email protected]
thanks
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to akulewe For This Useful Post:
Old 01-31-2014, 14:09   #10 (permalink)
No Life Poster
 
Yuvi's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: jharkhand jamshedpur INDIA
Age: 36
Posts: 887
Member: 226587
Status: Offline
Sonork: 100.1603781
Thanks Meter: 352
my user name is yuvi

problem for payment

: PayPal checkout failed. Please contact the support team and mention #3755 payment id.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Yuvi For This Useful Post:
Old 01-31-2014, 14:13   #11 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Nov 2006
Location: turkey
Posts: 768
Member: 384775
Status: Offline
Sonork: 100.1605469
Thanks Meter: 159
hi

username same on gsmhosting nick
and my problem i cant use my pc beccause registered another pc. please solve this problem.
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to cemalefendi For This Useful Post:
Old 01-31-2014, 14:40   #12 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Nov 2012
Location: TUNISIA
Posts: 1,017
Member: 1839405
Status: Offline
Thanks Meter: 41
user name: asat
100 credits.
You don't have licence for the selected procedure. Visit this page for more information.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to asat-gem For This Useful Post:
Old 01-31-2014, 16:12   #13 (permalink)
Product Manager
 
Chimera Tool's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 21,530
Member: 1787203
Status: Offline
Thanks Meter: 20,920
Dear Users,

here is some IMPORTANT information:
1. You can not use some functions by the TRIAL licence or you can use some functions with limits.
- BB Direct Unlock: You can not us it by the trial licence
- New BB: You can not us it by the trial licence
- Samsung Unlock: You can not us it by the trial licence
- IMEI repair: limited
- Lumia ReadNCK, and BlackBerry MEP unlock: you get only half NCK (for example: 1234****)

2.You can not use the 3 not free Blackberry functions with the TRIAL licence, because of this when you have only TRIAL licence you need not to buy extra credits for this function because you can not use they. (Reset lifetimer/Refurbish phone/IMEI repair)

3.If you buy licence and you get only credits you need to convert your credits to licence.
When you buy a licence we NOT given credits as gift to the licence! You need to buy extra credits for the 3 blackberry functions.

4.When you buy 100 crd it is not enough for one licence.

5. If you have all modules licence you need too buy extra credits for the Reset lifetimer/Refurbish phone/IMEI repair Blackberry functions

Kind Regards:
Chimera Team
  Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to Chimera Tool For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 01-31-2014, 16:33   #14 (permalink)
Product Manager
 
Chimera Tool's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 21,530
Member: 1787203
Status: Offline
Thanks Meter: 20,920
answer

Quote:
Originally Posted by cemale***** View Post
hi

username same on gsmhosting nick
and my problem i cant use my pc beccause registered another pc. please solve this problem.
Dear cemale*****,

please try to add your computer again. I hope I solved your problem

Kind Regards:
Chimera Team

Quote:
Originally Posted by Yuvi View Post
my user name is yuvi
problem for payment
: PayPal checkout failed. Please contact the support team and mention #3755 payment id.
Dear Yuvi,

everything is ok with you creditcard/paypal account? not expired and you have enough money on your account?

Kind Regards:
Chimera Team

Quote:
Originally Posted by akulewe View Post
pls have problem with my licence i have formated my pc
my useer name is akulewe
email:[email protected]
thanks
Dear akulewe,

Now you can add your computer to your licence.

Kind Regards:
Chimera Team

Quote:
Originally Posted by chubbie View Post
username: chubbie
Description: Please delete my old computer ID.


I have subscribe on another account
Dear chubbie,

It is done, I deleted your old computer!

Kind Regards:
Chimera Team

Quote:
Originally Posted by taritm View Post
hi
i have 100 credits. i want ot unlock bb 8520 but it gives error that you don't have licence. pls.guide. thanks.
user name: ch.tariq
Dear taritm,

Have you one active all modules licence or one blackberry licence?

Kind Regards:
Chimera Team
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Chimera Tool For This Useful Post:
Old 02-01-2014, 00:56   #15 (permalink)
Freak Poster
 
reyfer24's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Made In Venezuela
Age: 37
Posts: 468
Member: 1044690
Status: Offline
Sonork: 100.1617308
Thanks Meter: 56
Username: REYNETWORK
Description: I need to register my computer

I bought the license blackberry but I do not open because it says my computer is qye already registered

He says this:

You cant use this computer from this account, because it has been already registered. Please conntact support team.

PS: I have already registered the chimera in one of my PC. Attempt to function the other pc with the same license had already bought but I realized it did not work ... so I decided to buy another license under another name to the other pc that I have is the username that I just put up there.

Last edited by reyfer24; 02-01-2014 at 01:01.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to reyfer24 For This Useful Post:
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 04:12.



Powered by Searchlight © 2022 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2022 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.22006 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO